Halfords actie: 20% korting op wieldoppen

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Wilt u uw auto een beetje pimpen? Maar heeft u niet zoveel geld daarvoor? Dan moet u dat dan op een slimme manier doen. U kunt bijvoorbeeld de ruiten van een lichte tint voorzien, laten poetsen en de wielen een andere look geven. Het plaatsen van sportvelgen is een dure zaak, maar gelukkig kunt u nog kiezen voor wieldoppen. Ze zijn niet prijzig, maar geven uw auto wel een andere uitstraling. Halfords wilt u graag een handje helpen bij het pimpen van uw voortuig. Profiteer daarom van de Halfords actie waarbij u 20% korting op wieldoppen geniet. Geen actie om over te slaan. 

Halfords actie: 20% korting op wieldoppen 1

Halfords actie: 20% korting op wieldoppen

Op zoek naar een mooie wieldop? Bekijk dan het assortiment aan wieldoppen bij Halfords. U vindt gegarandeerd een wieldop om over de velg van uw auto of op het wiel te plaatsen. Zo krijgt uw auto de extra uitstraling die het verdient. De wieldoppen zijn van kunststof of metaal gemaakt en mag u kiezen uit een kleur die past bij uw auto. Wel is de meest voorkomende kleur wel zilver. Daarnaast gaat u ook nog wieldoppen in de kleur zwart zien. Halfords heeft tot en met 5 januari een actie waarbij u 20% korting krijgt op een set wieldoppen.

Hoe kiest u de juiste wieldop?

Het allerbelangrijkste waarop u moet letten is het formaat van uw velg. De wieldoppen moeten namelijk dezelfde maat hebben om erop geplaatst te kunnen worden. U kunt de maat vanaf de zijkant van uw autoband aflezen. Dat is het getal achter de R die staat geschreven op uw autoband. Is er geen R? Dan kijkt u gewoon naar de laatste 2 getallen op uw band. Halfords heeft nu voor de 13-. 14, 15- en 16 inch velgen wieldoppen op voorraad. Ook heeft u de keus uit de merken 4 Racing en ook Carpoint. Vanaf € 17,99 komt u al in het bezit van een set mooie velgen bij Halfords. Wacht niet al te lang met het ‘pimpen’ van uw auto.

Schrijf een review