1 Comment
This offer has expired.
Expires:
success 56%

Wie kent Libelle niet? Dit tijdschrift is binnen Nederland en België zeer populair. U haalt er heel veel informatie uit. Leer veel meer over bijvoorbeeld gezonder leven, lekker eten, tuinieren en tal van andere aspecten voor een beter leven. U kunt kiezen uit het normaal blad,maar ook uit de Libelle Specials met extra informatie of de Libelle Bookazines die extra dik  en informatief zijn. Ook voor de puzzelaars is er altijd iets te vinden bij Libelle Puzzelen ( woordzoekers, kruiswoordpuzzels & Zweedse puzzels). Kortom, Libelle is…..Nog veel meer (lezen) waard!

27 Nummers Libelle voor slechts € 14,95 i.p.v. € 43,19

Als trouwe lezer van het blad Libelle zal deze actie zeker niet ZO aan u voorbij gaan. U krijgt 27 nummers (6 maanden) voor een sterk gereduceerd tarief. Sluit vanaf nu tot en met 31 juli 2018 een abonnement af voor slechts € 14,95. Informatie en weetjes over tuinieren, culinair, mode en wonen voor praktisch niets elek week thuis bezorgd. Met deze actie krijgt u ook de optie om Digitaal te lezen erbij. Gewoon op uw mobiel en/of tablet genieten van Libelle.

Libelle

Kenwood Foodprocessor GRATIS erbij

Als cadeau krijgt u ook een foodprocessor van het merk Kenwood erbij. Een cadeau ter waarde van € 149,- als aanvulling op de reeds scherpe kortingsactie van Libelle. De Kenwood foodprocessor zal u in staat stellen om snel iets op te tafel te zetten. Of tenminste de voorbereiding zal met behulp van deze foodprocessor sneller gaan. Hakken, raspen, kneden, persen of kloppen binnen enkele tellen.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

One response to “Half jaar abonnement Libelle voor slechts € 14,95 + Kenwood Foodprocessor Cadeau!”

  • Hanny Bouma

    Deze aanbieding is te mooi om waar te zijn

Leave a Reply