Haarshop.nl trakteert op veel kortingen gedurende februari 2019

Geldig vanaf tot

Haarshop.nl trakteert op veel kortingen gedurende februari 2019
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Als het gaat om haar- en beautyproducten kan het nooit te veilig. Eén misstap en het gaat al verkeerd. Haarshop.nl staat gelukkig bekend als te zijn een betrouwbare webshop die betrouwbare merken op de markt plaatst. Elke klant verdient een product welke goed aansluit op zijn/haar persoonlijke gesteldheid. Haarshop.nl heeft vakkundig personeel die u van de juiste adviezen kan voorzien.

Wat kunt u online bestellen bij Haarshop.nl? Het assortiment bestaat uit onder andere: haarproducten, make-up, nagels, kappersproducten, tools, huidproducten en nog tal van andere producten. Er zijn zelfs hele lijnen te krijgen.

Welke merken kunt u bestellen via Haarshop.nl? Het assortiment bestaat uit top merken waaronder: Aqua shine, Balmain, Cara Cima, Diva, Eti, Kérastase en nog veeeeel meer. Gewoon teveel om op te noemen.

Kortingscodes met EXTRA voordelen

De maand februari staat in het teken van EXTRA voordeligheid bij de Haarshop.nl. Er zullen tal van kortingscodes gelanceerd worden die verschillende kortingen met zich mee brengen. De Haarshop wenst u op de hoogte te stellen van deze. De codes en beschikbaarheidsperiodes zijn:

  • YUMMY GUMS- met gebruik van deze code krijgt van 4 februari tot en met 8 februari 10% Discount
  • HAARSTYLING- u krijgt bij gebruik van deze code 10% EXTRA korting op haarstyling. Deze code is geldig van 11 februari tot en met 15 februari 2019
  • NIEUW- met gebruik van deze code krijgt u op alle nieuwe spullen een 10% EXTRA korting. Deze code loopt van 18 febrauri tot en met 22 februari 2019
  • SALE- deze code geeft bij gebruik eemn EXTRA korting van 12,5% op producten die reeds in de sale zitten

Maakt u gebruik van de codes tijdens de aangegeven periodes en haal uw EXTRA voordeel bij Haarshop.nl.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Reageer