0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

Het haar behoeft goede verzorging. Dat vormt een deel van de totale lichaamsverzorging. Logischerwijs gaat u op zoek naar de beste producten om uw haar gezond en glanzend te houden. Of om er een leuk kleurtje in te doen. Het maakt niet uit, de producten moeten goed zijn. Haarshop.nl pakt het geheel op. Deze speciaalzaak zorgt voor Haarproducten van verschillende A-merken, Kappersproducten, Tools, Ontharingsproducten en alle andere zaken die te maken hebben met het haar. Daarnaast bent u er ook terecht Make-up, Huidverzorgingsspullen, Nagelproducten en een speciale sectie voor de Man (haarproducten, scheerproducten en ook baardproducten).

Ruim assortiment is de sleutel tot het succes

Het succes achter Haarshop.nl is de organisatie en natuurlijk het assortiment aan producten. De producten die u vindt bij Haarshop.nl zijn ongetwijfeld van zeer hoogwaardige kwaliteit. Haarshop is dus officieel reseller van merken zoals: Kérastase Paris, KEVIN.MURPHY, WELLA Professionals, MOROCCANOIL en ook L’ORÉAL. Dat zijn een paar van de grote namen. Daarnaast zijn er ook tal van andere merken waaronder Aqua Shine, Balmain, CHI, DUX, ETI, FUDGE, Hairgum, Joico en tientallen andere goede merken. Als het te maken heeft met haar en niet te vinden is bij de Haarshop.nl, dan is het waarschijnlijk niet gemaakt voor uw haar.

Haarshop.nl geeft kortingscodes vrij voor juni 2019

Als het gaat om voordelig online haarproducten verkopen is Haarshop.nl niet te evenaren. Deze speciaalzaak doet altijd haar uiterste beste om u op zeer regelmatige basis te accomoderen met verschillende kortingsacties. Haarshop.nl koppelt deze kortingsacties aan speciale promotiecodes. Voor de maand juni zijn er zo weer een paar promtiecodes voor de maand juni 2019 beschikbaar. Deze zijn:

  • Actie van 10 juni tot en met 14 juni 2019 : 12.5% EXTRA Korting op shampoos. Code= SHAMPOOS;
  • Van 17 juni tot en met 21 juni 2019: 12.5% EXTRA korting op nagelproducten. Code =NAGELVERZORGING;
  • Actie van 24 juni tot en met 28 juni 2019: EXTRA korting op items in de sale. Code= SALE.

De maand juni is dus een heel drukke qua kortingen bij Haarshop.nl. Haast elke dag dag kunt u een voordeel halen bij Haarshop.nl en moet u ook Aanbiedingen.com blijven volgen voor toekomstige acties van Haarshop.nl.

 

Leave a Reply