Green Bubble Valentines actie nu gaande !

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Het is 14 februari weer ‘Valentines Day’ en dat mag best wel gevierd worden. Toon de mensen die u lief heeft weer de loefde , maar dan op een andere manier. Doe dat bijvoorbeeld door een cadeautje te geven in welke vorm dan ook en misschien een kaartje erbij. Doe wat chocola erbij of een tros rode rozen samen met een kaartje. Toon uw liefde op een manier welke de ontvangende persoon extra blij zal maken. Dat vereist natuurlijk een stukje mensenkennis en u gaat moeten tonen hoe goed u de persoon kent. Spannend! In elk krijgt u goed hulp van Green-Bubble als u op zoek bent naar planten. Bekijk de Green Bubbel Valentines actie die nu gaande is en verras uw geliefde. 

Green Bubble Valentines actie nu gaande ! 1

Green Bubble Valentines actie!

In verband met Valentijnsdag heeft Green Bubble een heel mooie actie opgezet. Verras uw geliefde met één of meer van de prachtige boeketten of planten uit het assortiment. Daarnaast kunt u ook kiezen uit speciaal samengestelde Valentine Giftboxen en meer. Lijkt een Rozen Giftbox Valentine (v.a. € 28,95) u iets? Of wilt u met een Bos bedrukte rozen ( wit of rood)? Wat zegt u van een XL Hartjes Ballon ( v.a. € 26,95)? Bekijk dan het assortiment van Green Bubble en kies vervolgens iets leuks uit. De ontvanger zal deze geste zeker zeer op prijs stellen. In elk geval zal het niet aan inspiratie ontbreken bij Green Bubble. De Green Bubble Valentines actie die nu gaande is zult u beslist niet willen missen.

Hoe ziet ‘t assortiment van Green Bubble eruit?

Green Bubble is specialist in het leveren van verse en byzondere planten , direct van de leverancier. Alle tussenpersonen worden dus uit het proces gehaald en krijgt u ‘t product tegen de beste prijzen geleverd. Haal uw planten voor thuis of voor het kantoor dus bij Green Bubble. Geef de ruimten een heel andere ‘look’ en gevoel door een plant van betekenis toe te voegen. Ook hebben de planten van Green Bubble een andere functie. Ze helpen bij het zuiveren van de lucht in de ruimten waar ze zijn geplaatst. Altijd frisse lucht in huis op of kantoor dus!

Aanbiedingen.com stelt u in de gelegenheid om ook voor Valentijnsdag uw inkopen te doen. De Green Bubble Valentines actie is er een goed voorbeeld van wat u mag verwachten, samen met de andere acties natuurlijk.

Schrijf een review