Gratis verzending bij Marc O’Polo

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Op zoek naar aparte mode voor dames & heren? Wilt u items van een aparte ‘brand’ aanschaffen? Dan is Marc O’Polo dé brand voor u. Deze brand heeft een zeer rijke geschiedenis en is op den duur een cultuurelement geworden vanaf een bepaalde generatie. Marc O’Polo gaat vooral creatief en duurzaam te werk tijdens het productieproces. Er wordt volgens strikte procedures gewerkt en dat is zeker te merken aan de kwaliteit. Mede door deze aanpak blijft deze brand valide en komen ze steeds weer met een nieuwe mode trend op de proppen.

Gratis verzending bij Marc O'Polo 1

Wat mag u verwachten van Marc O’Polo?

Deze zaak richt zich op  het vervaardigen van authentieke  kleding bestemd voor dames en heren. U wordt bij deze dan ook uitgenodigd om het assortiment rustig en uitvoerig te bekijken. De nadruk moeten we hierop leggen, omdat de kledingsstukken met het oog op detail zijn vervaardigd. Zie met uw eigen ogen hoe goed afgewerkt de producten zijn. En de prijzen dan? Marc O’Polo probeert de prijzen zo laag als ze kunnen te houden. Daarnaast hebben ze ook sales en kortingsacties op regelmatige basis. Speciaal om de klanten zoals u te verrassen. Leuk toch?

Gratis verzending bij Marc O’Polo

De komende dagen mag u van nog een Marc O’Polo actie profiteren. Op alle geplaatste bestellingen betaalt u de komende dagen geen verzendkosten. Deze kosten worden u dus niet in rekening gebracht door Marc’ O Polo. Deze GRATIS verzend actie duurt van 1o september tot en met 15 september 2019. Bezoek de shop van Marc O’Polo en bestel online uw items. Ze worden u GRATIS verzonden!

Schrijf een review