0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:
success 100%

Bent u op zoek naar badtextiel, keukentextiel of leuk strandtextiel? Heeft u er geen moeite mee om te betalen voor goede kwaliteit? Bekijk dan de producten die Handdoekendiscounter in huis heeft. Er mag bijna gezegd worden dat er ook voor u een paar leuke items liggen. Niets is zo lekker dan uit de badkamer stappen en een lekker zittende badjas aan te doen. En als het past bij het interieur van uw thuis, dan is het helemaal compleet. Bij Handdoekdiscounter is er een uitgebreid assortiment waaruit u kunt kiezen. Heeft u een paar leuke items gezien? Wilt u een bestelling plaatsen? Heel goed, want dan is er een verrassing aan verbonden. U krijgt namelijk op alle bestellingen in november gratis verzending bij Handdoekdiscounter.

Gratis verzending bij Handdoekendiscounter

Gaat u voor bij uw interieur passende baddoeken, douchelakens of gastendoekjes? Lijkt het handiger om complete setjes aan te schaffen? Dan mag u bij Handdoekendiscounter dan bijvoorbeeld de badtextiel pakketten checken. Er is een genoeg om uit te kiezen. Ook voor de keuken haalt u bijpassend textiel tegen de sherpste prijzen. Niets is zo mooi als een keuken, bad en dergelijke met textiel die in harmomie zijn. Bekijk de kleurencombinaties en beslis welke het best aansluit op de kleuren in huis bij u. Heeft u de perfecte kleur gevonden? Dan bent u vrij om uw bestelling te plaatsen. Uw bestelling kan snel, eenvoudig en veilig geplaatst worden. Is uw bestelling goedgekeurd na betaling? Dan krijgt u als extra dat u GRATIS verzending bij Handdoekendiscounter geniet gedurende november 2019. De verzending van bestelde items is naar zowel Nederland als België. Vandaag voor 16.00 uur besteld, is morgen al in huis bij u.

Handdoekendiscounter staat klaar met advies

Wilt u graag meer informatie inwinnen over de verschillende producten? Of over uw bestelling? Maak dan gerust met de klantenservice contact. Deze zijn op de werkdagen ter uwer beschikking van 10.00 uur tot en met 17.00 uur. Dat kan zowel telfonisch als via de e-mail.

Schrijf een review