Gratis toilettas t.w.v. € 10,- bij aankoop startset Boldking

Geldig vanaf tot

Gratis toilettas t.w.v. € 10,- bij aankoop startset Boldking
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Elke ochtend scheren, dat is de routine voor vele heren. Steeds weer de vreemdste standjes aannemen en wringen om perfect geschoren eruit te zien. Zoetjes aan raakt u er wel gewend aan. Maar nú kan het wel makkelijker. Bolking.com heeft namelijk scheermesjes ontworpen die slimmer zijn gebouwd. U krijgt een flexibel en uniek mesje. Het scheren van de allermoeilijkste plekjes wordt dus aanzienlijk makkelijker. Bijvoorbeeld  voor onder de neus is het zeer geschikt door het aangepast ontwerp.

Boldking en het milieu

Het mileu staat ook hoog op het agenda van Boldking. Ze proberen hun producten zoveel als mogelijk recyclebaar te maken. U heeft de keus om te scheermesjes te recyclen en de verpakking zijn gemaakt van karton. Die worden automatisch gerecycled. Boldking wilt het u gemakkelijk maken. Met Boldkingrepeat hoeft u nooit meer na te denken over het kopen of bestellen van scheermesjes. U bezoekt simpelweg de site en het wordt u tot aan huis angeleverd. Boldking weet immers an uw eerste bestelling al wat u in het vervolg nodig zal hebben.

Startset Boldking + GRATIS toilettas t.w.v. € 10,-

Bent u gereed om een geheel andere scheerervaring te genieten? Start dan met de perfecte set van Boldking. Voor een optimale scheerervaring  krijgt u in de set:

  • Scheertipboekje
  • zuignap
  • Aftershave crème 25 ml
  • Houder van de mesjes
  • 4 stuks losse mesjes( 4 stuks)

Deze starset krijgt u thans voor € 17,00 zonder BoldkingRepeat  en voor € 15,00 MET Boldkingrepeat. Daarnaast krijgt u tijdelijk (tot en met 28 mei 2018) een GRATIS toilettas met een inhoud  ter waarde van € 10,-. U plaatst uw bestelling en gebruikt de promotiecode: FREEBKTB. Gefeliciteerd met uw GRATIS toilettasje.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Gratis toilettas t.w.v. € 10,- bij aankoop startset Boldking
Gemiddeld 10 op basis van 1 reviews

Reageer