Gratis retour kerstactie LEDshop Groenovatie

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Licht brengt leven. En als het LED verlichting is dan is het helemaal goed. LEDshop Groenovatie helpt graag uw huis, tuin of ander gebouw te voorzien van LED lampen en LED verlichting. Het doel achter LEDshop Groenovatie is om uw huis of gebouw op een verantwoorde manier (duurzaam) te voorzien van adequate verlichting. Dat lijkt een zeer ‘dure uitspraak’ te zijn, maar LEDshop Groenovatie bewijst het tegendeel. U vindt LED lampen en verlichting tegen de laagste prijzen. Die garantie krijgt u! De komende periode mag u dat zelfs EXTRA voordelig doen, want er is een actie gaande waarbij u tot 70% korting krijgt opm tal van items. Ook is de Gratis retour kerstactie bij LEDshop Groenovatie gelanceerd. 

Gratis retour kerstactie LEDshop Groenovatie

Zoals aangegeven heeft LEDshop Groenovatie meerdere acties op items gedurende de maand december. De eerste actie betreft een kortingsactie op onder andere LED panelen, LED spots, LED TL-Buizen, buiten LED verlichting, LED strips en andere verwante accessoires. Dit alles kunt u halen tegen tot wel 70% korting. Scherpere prijzen op LED lampen, verlichting en aanverwante producten zult u niet gemakkelijk elders tegenkomen. Is het bestelbedrag groter dan € 20,-? Dan geniet u ook nog GRATIS verzending. LEDshop Groenovatie heeft alles op voorraad, hetgeen betekent dat indien u voor 20:00 uur uw bestelling plaatst het morgen tot aan huis geleverd kan worden.

In het verlengde van de GRATIS verzending is de Kerstactie ook belangrijk. Indien u goederen heeft besteld bij LEDshop Groenovatie die om de één of andere niet goed zijn, kunt u deze tijdens de Kerstactie GRATIS retourneren. Dus geen kosten aan verbonden. Dat scheelt ook weer wat.

Producten LEDshop Groenovatie getest

Bij LEDshop Groenovatie komt u ongetwijfeld in contact met verlichting van goede kwaliteit. De merken die voorkomen in het assortiment liegen niet erom. U vindt er merken waaronder OSRAM, Philips, MEAN WELL, Wieland, Arditi, Busch-Jaeger en ook Steinel. Ook is LEDshop Groenovatie bereidt u te voorzien van informatie en demo’s van alle LED lampen en LED verlichting. U kunt zelfs een ideaal lichtplan laten opstellen. Zo ver strekt de service van LEDshop Groenovatie onder andere. Groenovatie LED verlichting, blijft goed voor ‘t milieu en uw portemonnee!

Schrijf een review