Goodiebox full of surprises, GET yours!

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Elke vrouw heeft wel de dagen waarop ze zich extra wilt opmaken. Het mag! Het doet veel aan het zelfvertrouwen van de vrouw als ze zich mooi en aantrekkelijk vindt. Het is dan van enorm belang dat ze producten gebruiken die goed en gezond zijn. En wat als u weet dat er speciaal voor de dames een box is die maandelijks geleverd wordt? Een box vol met make-up GOODIES. Een GOODIEBOX vol met verrassingen, elke keer weer.

Dames investeer maandelijks in een box die u keer op keer weer zal laten glimlachen. Neem uw box in ontvangst en geniet van de inhoud. Zal zeker een bijdrage leveren aan de nodige ” me-time” momenten.

GOODIEBOX voor slechts € 19,95 p/mnd ( waarde € 88,-)

Dames dit is uw kans om voor slechts € 19,95 p/mnd uw GOODIEBOX te krijgen, Nergens anders krijgt u 5 FULL SIZE producten van prachtige merken en goede kwaliteit voor dit bedrag. Laat uw vriendin of zus u niet vertellen hoe het is om iedere maand wer verrast te staan kijken naar de inhoud. Ervaar het zelfs. Voor alle dames, maakt niet uit als u blank, gemengd of donker bent. U mag niet tekort gedaan worden. Producten voor het haar, lichaam, beautytools en make-up gewoon als een persoonlijk cadeau elke maand.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Schrijf een review