Gizeh Snake Birkenstock in prijs verlaagd bij Sandalenshop.nl

Geldig vanaf tot

Gizeh Snake Birkenstock in prijs verlaagd bij Sandalenshop.nl
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Sandalenshop.nl is niets anders dan de webshop van de Birkenstockstore. In geval dat u niet bekend was, dan weet u het nu. Daarmee weet u ook gelijk dat deze webwinkel dus een extentie is van de goede kwaliteit schoenen en sandalen van verschillende merken. Sandalenshop.nl is in deze vertegenwoordiger van de merken Birkenstock, Teva, Panama Jack, Toni Pons, em Warmbat.

Online de juiste maat kiezen

Doorgaans weten we allemaal wel wat onze maten zijn. Natuurlijk gaat dat bij kinderen die nog in de volle groei zijn een beetje moeilijker om te bepalen. Die gaan constant hun voetjes moeten meten. Laten we in dit geval gewoon vanuit gaan dat het gaat om een volwassen persoon. In geval u een Birkenstock gaat kopen, kunt u simpelweg kijken in het votebed naar het voetje die de maat moet aanduiden. Hieruit kan bijvoorbeeld alleen al de breedte maat worden gelezen.

Sandalenshop.nl geeft u de richtlijnen hoe uw juiste maat te kiezen. Ook als u voor het eerste een schoen of sandaal gaat kopen. Maak vrijblijvend gebruik van de maathulp die u wordt aangeboden.

Sandalenhop biedt verschillende betaalmethoden

Tegenwoordig is het makkelijker te betalen zonder ‘fysiek’geld bij de hand te hebben. Alles kan gewoon online geregeld worden. Sandalenshop.nl heeft verschillende mogelijkheden opgenomen die veilig betalen garanderen. U kunt onder andere betalen via iDeal, Creditcard (Visa en Mastercard), Overboeking via de bank en voor de klanten uit België speciaal via Bankcontact/Mister Cash.

Gizeh Snake Birkenstock in prijs verlaagd bij Sandalenshop.nl

Elke week heeft Sandalenshop.nl wel een leuke aanbieding voor trouwe klanten en toekomstige klanten. Van de week zijn alle dames modellen van Birkenstock GIZEH afgeprijsd naar €59,- (incl BTW). Doorgaans  kosten sandalen van dit model €74,95. Dat betekent dus een korting van €15,95 op verschillende varianten van dit model. Er is keus uit verschillende varianten zoals de GIZEH MAGIC SNAKE WIT SMAL, GIZEH SHINY SANKE CREAM SMAL, GIZEH MAGIC SNAKE ZWART  en nog meer. Het is zomer dames, de geschikte tijd om uw voeten te verwennen met een mooie Birkenstock.

Reageer