0 reacties

Zoekt u nog steeds naar die ene rugtas die het best past bij uw stijl? Moet het apart, stevig en goedkoop zijn? Probeer het dan met een handige rugtas van Bold Banana. De rugtassen van Bold Banana passen sowieso nu bij u , maar kunnen zeker ook meegaand zijn met de stijl die u overmorgen wilt proberen.

Het merk Bold Banana staat voor positieve vibes en dat kunt u terug zien in de frisse kleuren en designs. Vooral de verwisselbare front strap is een unieke kenmerk van deze rugtassen.

Bold Banana doorbreekt met een nieuwe stijl

Bold Banana is niet al te lang op de markt (2018), maar met de creatievelinegn die daar werken heeft het niet lang geduurd om een stempel te drukken op de markt. Dit Eindhovense merk fabriceert rugtassen van hoge kwaliteit met een unieke verwisselbare front strap. Met deze ‘feature’ kunt u zelf uw tas aanpassen en het steeds weer een andere look te geven.

Voor een ieder een rugtas bij Bold Banana

Bold Banana richt zich niet op een specifieke doelgroep. Een ieder die zich aangetrokken voelt tot de designs mag zich vrij voelen om het aan te schaffen. De tassen in het assortiment stralen allemaal een stukje positeieve energie uit. Alle tassen zijn eenvoudig ontworpen, maar hebben elk wel een eigen karakter.

Get your new Bag at Bold-Banana

U hoeft eindelijk niet verder te zoeken naar de ideale rugstas. Bold-Banana heeft een assortiment bestaande uit uniek gekleurde rugtassen die met één EXTRA front starp geleverd worden. Gewoon lekker tussendoor switchen om het een ander uiterlijk te geven. Bold-Banana heeft dit gedaan in de plaats van de ‘ Design your own Bold Banana Bag’ optie die er voorheen bestond. Er wordt constant gewerkt aan vernieuwing en verbetering van de producten (kwaliteit). Haal uw Black flamingo, Yeller Yellow, Blue dove, Peach panter of ander kleur voor slechts € 89,- bij Bold -Banana. En al deze kleuren in combinatie met de extra straps beloven u veel bekijks te geven. Try it.

Schrijf een review