Geniet van heerlijk eten op de Dinner Train vanaf €49,- p/persoon

0 ervaringen

Nederlanders houden van lekker eten. We proberen haast van alles, zolang het lekker is en goed gepresenteerd wordt. Wat denkt u persoonlijk van het dineren op een minder gebruikelijke plek? Bijvoorbeeld in een tot restaurant omgetoverde trein? Klinkt spannned, maar het is zeker te beleven. Dinner Train is er om u die ervaring te brengen. U geniet in principe van 2 zaken namelijk een overheerlijk maaltijd en een leuke reis. Lijkt het u iets? Plaats uw boeking en geniet van heerlijk eten op de Dinner Train vanaf €49,-.

Geniet van heerlijk eten op de Dinner Train vanaf €49,- p/persoon 1

 

Dinner Train als unieke pop- up beleving

Noem het gerust een heerlijke maaltijd op de trein, want dat is het. De ‘Dinner Train’ is opgezet om u het dineren in een andere sfeer te doen beleven. Het kan geplaatst worden onder de noemer “pop up beleving”, hetgeen betekent dat het voor een bepaalde periode te beleven zal zijn. In dit geval mag u een jaar genieten van een als restaurant ingerichte trein die door Nederland rijdt. Gedurende deze periode mag u vanaf 37 stations instappen en genieten van een smakelijke reis.

Iedere week vanuit een andere plek

Het idee achter de Dinner Trian is om elke week vanuit een andere stad te vertrekken. Daarbij mogen de passagiers onder het genot van een 4-gangen-menu zacht wiegend het Nederlands landschap per trein aanschouwen.  Aan boord van de Dinner Train mag u genieten van een heerlijk vlees-, vis- of vegetarisch 4-gangen-diner. De duur van de treinrit is ongeveer 2 uur. Genoeg tijd om dus rustig te dineren.

U kunt van woensdag tot en met zondag gaan genieten van zo een trip op de Dinner Train. Na het instappen mag u genieten van een 2 uur durende trip door het Nederlands landschap die weer zal eindigen op het opstapstation ( elke week een andere stad).

Online uw Dinner Train tickets reserveren

Het is zeer simpel om te komen aan een ticket voor de Dinner Train. Online kunt u kiezen uit een 2-persoonstafel (met anderen gedeelde 4-persoons tafel ) vanaf €49,- per persoon, een 2-persoonstafel vanaf €59,- per persoon of een 4-persoonstafel vanaf €59,- per persoon. U kunt zelf de tafelindeling bekijken online en een specifieke plek reserveren.

Selecteer dus uw stad en ontdek wanneer de Dinner Train langs rijdt. Ga gezellig dineren met uw partner, het gezin of gewoon met goede vrienden. Ook bestaat de mogelijkheid er om een cadeaukaart aan te schaffen. Maak iemand blij met een lekkere maaltijd op de trein.

 

Schrijf een review