Gebruik de promotiecodes en ontvang korting bij DealeXtreme

Geldig vanaf tot

Gebruik de promotiecodes en ontvang korting bij DealeXtreme
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Wat voor soort shop is DealeXtreme.nl? DealeXtreme oftewel DX handelt in gadgets die u heel goed kunt gebruiken in huis. De producten komen uit Japan , dus aan creativiteit zal het niet ontbreken. U kunt er gadgets bestellen die het zeer simpel maken om bepaalde acties te ondernemen of om deze juist geheel over te laten aan de gadgets. Creatieve toepassingen die het leven makkelijker maken voor u.

Promocodes die korting geven bij DX

DealeXtreme heeft ook voor hun klanten en toekomstige klanten in de maand februari een paar leuke afprijzingen en andere combo deals. U komt in aanmerking door voor de desbetreffende aanbieding de promotiecode te gebruiken. Voor de komende dagen zijn de volgende promotiecodes actief:

  • Korting op de Xiaomi robot+ accessoires– U krijgt tot en met 9 februari 2018 een korting van €11,78 op deze “Vacuum Robot Cleaner”. Het is een gadget die zeker goed van toepassing zal zijn in de huishouding. Het is ‘smart’ en bovendien ook nog vanuit afstand te bedienen middels een planned Mobile app remote. Om het voor minder te krijgen moet u dan de promocode: MIROBOT gebruiken.
  • Korting van €6,- bij het besteden van minimaal €80,- – Bij het besteden van €80,- of meer komt u in aanmerking en korting van €6,- bij het gebruik van de promocode: combo07. Deze aanbieding is geldig tot en met 8 februari 2018.

Blijf DX volgen voor al uw top gadgets!

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Gebruik de promotiecodes en ontvang korting bij DealeXtreme
Gemiddeld 10 op basis van 1 reviews

Reageer