Ga mee met de BLOCKCHANGE trend voor slechts € 4,99 ( heel cursus)

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

De wereld is duidelijk aan hetb veranderen. Er komen steeds meer zaken bij die de aandacht trekken. Er zijn vooral ook verschuivingen op economisch vlak en daar dient u op de hoogte van te zijn. Met name Bitcoins worden nu veel vaker genoemd als te zijn de currency van morgen. U moet dan weten hoe het werkt en wat u moet doen om mee te gaan met deze trend. Het zal dan heel goed zijn als u weet wat de blockchain technologie inhoudt.

Wat is blockchain technologie? Blockchain technologie moet gezien worden als een systeem waarbij de tussenpersoon binnen een bepaald econmisch proces wordt weggemaakt. De transactie wordt nu een directe transactie tussen 2 partijen. De spraakmakende cryptocurrency Bitcoin is één van de bekende applicaties verbonden aan blockchain technologie. Wordt het geen tijd dat u zich alvast laat scholen over de mogelijkheden van deze trend?

Basics van Blockchain voor slechts € 4,99 (i.p.v. € 19,99)

Het is van belang om op kort termijn zich te laten scholen op het gebied van blockchain technologie. Deze trend kan binnen afzienbare tijd de economie permanent gaan veranderen. Als u dan wat kennis heeft over dit gebeuren kunt u inspelen en/of investeren. Met basiskennis en later de hulp van een expert kunt u heel goede zaken doen.

Port Amesterdam is heel ambitieus om de slimste en innovatiefste haven in de wereld te gaan worden. Ook zij maken gebruik van cryptocurrency en andere soortgelijke mogelijkheden om hun informatie  te verwerken. Dit is een heel goed voorbeeld van hoe groot deze trend aan het worden is. Genius Class heeft een basiscursus opgezet waarbij u geheel op uw tijd zich kan laten scholen over Blockchain. Tijdelijk kunt u slechts € 4,99 betalen voor het compleet pakket. Deze aanbieding loopt door tot en met 31 juli 2018. Koop vandaag nog de cursus (17 videos) en maak het op uw eigen tempo.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Schrijf een review