Flow Magazine deal: 15x Flow + FJÄLLRÄVEN Rugtas voor €95,-

0 ervaringen

De Flow Magazine deal, waarbij u  15x Flow + FJÄLLRÄVEN Rugtas voor €95,- is gelanceerd. Nu daar we allemaal toch een beetje meer achter gesloten deuren moeten vertoeven is deze deal eentje om naar te kijken. Dames die van lezen en creatieve bladen houden, zullen dit zeker een goed deal vinden ( natuurlijk na het lezen). Abonneer op uw favoriete vrouwentijdschrift of maak in deze op een voordelige manier kennis. Een abonnement op dit vrouwentijdschrift is zeker geen verlies en u kunt dit nu als nuttig tijdverdrijf gebruiken. Lees even mee en abonneer vervolgens!

Flow Magazine deal: 15x Flow + FJÄLLRÄVEN Rugtas voor €95,-

Achtmaal per jaar wordt het vrouwentijdschrift, Flow, uitgebracht in Nederland en België. Sanoma meent u met de uitgifte van dit blad kennis te laten maken met een nieuwe, verfrissende manier van schrijven. Waarom zou u moeten kiezen voor Flow Magazine? Flow Magazine zit boordevol praktische tips die u kunt omzetten in dagelijks gebruik. Daarnaast vindt u in elk nummer heel bijzondere interviews, tekeningen, foto’s en ook heel aparte, mooie spreuken die u als muurdecoratie kunt gebruiken. Interesse? Maak dan gebruik van de Flow Magazine deal, waarbij u  15x Flow + FJÄLLRÄVEN Rugtas  krijgt  voor €95,-. Normaal zou u aan dit pakket ongeveer €219,80 kwijt zijn. Lekker leuk om €124,80 te besparen op een abonnement van 18 maanden.

FJÄLLRÄVEN Rugtas (rood of  grijs) cadeau!

Bij ’t afsluiten van een abonnement op Flow Magazine voor 18 maanden krijgt u een FJÄLLRÄVEN Re-Kanken Rugtas ter waarde van €99,95 cadeau. En speciaal voor Flow Magazine heeft FJÄLLRÄVEN gemeend een special edition Känken-rugtas  uit te brengen. Deze tassen zijn namelijk vervaardigd uit gerecycled polyester van plastic flessen. Op zich kan deze tas in de toekomst ook weer gaan door het proces van recyclen.  Deze rugtas heeft een redelijk grote inhoud bestaande uit een groot hoofdvak met ritssluiting en twee zakken aan de zijkant en één zak met een rits aan de voorzijde. Bekijk de De Flow Magazine deal!

Voordelig en overal lezen

Flow Magazine geeft u net als de overige Sanoma bladen toegang tot digitaal lezen op uw telefoon en tablet. U mag zich gratis melden via de app op Tijdschrift.nl. Het is heel handig voor degenen die op reis zitten of constant onderweg zijn. Nu zal dat misschien wat minder zijn gezien de op handen zijnde situatie. Maar deze GRATIS optie is er in elk geval. Na het afsluiten van het abonnement mag u uw FJÄLLRÄVEN Re-Kanken Rugtas ter waarde van €99,95 verrwachten binnen 3-5 werkdagen. Wilt u na dit abonnement even stoppen? Geen probleem, het is zeer eenvoudig opzegbaar.

Aanbiedingen.com , staat u ook nu van dienst!

Nu daar het een beetje onveilig is om vaker over straat te gaan, kunt u altijd ervoor kiezen om uw zaken online te regelen. Aanbiedingen.com biedt u allerlei leuke aanbiedingen en deals aan op verschillende producten. Neem uw tijd dus om de deals stuk voor stuk te bekijken en de voor u geschikte uit tekiezen. Bespaar op een veilige manier.

Schrijf een review