0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:
success 100%

DesignBrands.nl is als het gaat om de verkoop van woonaccessoires en aanverwante producten zeker geen onbekende zaak. DesignBrands heeft mogelijk het grootste aanbod van designaccessoires online aan te bieden. Het is een gewaagde uitspraak, maar DesignBrands heeft een ruim assortiment om dat te onderbouwen. Zowel in de fysieke winkels als online mag u altijd lekker rondneuzen en ontdekken wat er allemaal te halen valt. Om het geheel overzichtelijk te maken heeft DesignBrands alles netjes opgedeeld over de respectieve merken en ook categorieƫn. U haalt producten van de accesoires merken waaronder Zack, Radius en bekende verlichtingsmerken als Moooi, Graypants en Hollands Licht. En dat tegen zeer scherpe prijzen. Vaker zijn er ook nog speciale deals op producten. De producten van Flos zijn nu bijvoorbeeld in de aanbieding bij DesignBrands.nl.

Verschillende soorten designaccessoires op voorraad

In het assortiment van DesignBrands zult u veel soorten designaccessoires tegenkomen. U komt bijvoorbeeld woonaccessoires, bar-en keukenaccessoires, toilet- en badkameraccessoires en ook keukenaccessoires. Meer dan genoeg om uw huis mee te vullen dus. Daarnaast zijn er ook meubels van de merken Fiam, B-line, Flux, Fontana Arte en Absolut.

U heeft dan op basis hiervan een idee van wat u mag verwachten. Om echt alles te zien wordt u bij deze dan vriendelijk uitgenodigd om het assortiment online te bekijken. Heeft u iets moois gezien? Zou u deze willen bestellen? Dan wordt alles simpel weergeven op de website. En er zijn bepaalde garanties die het proces aangenaam en soepel maken. Ondanks de grote voorraad kriujgt u bijvoorbeeld per product een levertijd onder ogen( meestal 24 uur). Bij een bestelling vandaag ( voor 23.00 uur), heeft u het product morgen in huis. Alle merken in het assortiment vallen onder een goede garantieafwikkeling. DesignBrands is officieel dealer van alle producten die ze verkopen en kan dus de garantie waarborgen. Zo zijn er nog tal van andere voordelen die u gaandeweg zult tegenkomen.

Flos producten in de aanbieding bij DesignBrands.nl

Als het gaat om het merk FLOS, hoeft u niet verder te zoeken. DesignBrands heeft binnen Nederland ongetwijfeld het grootste assortiment aan lampen van dit merk. Flos biedt een variƫteit aan wand-hang-, tafel- en plafondlampen aan tegen de scherpste prijzen voor dit merk. En om dit nog leuker te maken heeft DesignBrands veel Flos producten in de aanbieding. U krijgt namelijk tot en met 24 november 2019 5% korting op ALLE Flos producten (m.u.v. de acties). Bekijk het assortiment aan Flos lampen en bestel tegen een korting.

Schrijf een review