Flashsale van de week bij SPARTOO: 10% EXTRA korting op diverse merken

Geldig vanaf tot

Flashsale van de week bij SPARTOO: 10% EXTRA korting op diverse merken
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Voor mode van TOP TOT TEEN bent u terecht bij SPARTOO ALLEEN! Best een pakkende slogan, maar ook realiteit. Het totaal gezin kan rustig online de laatste mode uitkiezen en bestellen. Zelfs mode volgens de allerlaatste trends zijn steevast op voorraad. U kunt kiezen uit 1608 merken die u krijgt tegen zeer royale kortingsprijzen. Op bepaalde items geniet u zelfs meer als 60% korting. Helemaal niet slecht als u het assortiment aan top merken bekijkt. Sla dus ook uw slag van de week.

 

Schoenen Lage sneakers Puma SUEDE CLASSIC + MarineSchoenen Dames Sandalen / Open schoenen Tamaris FACAPON Zwart / Zilver

SPARTOO Flashsale: 10% EXTRA OFF op top merken

Ook van de wek gaat SPARTOO voort met de Flashsale. U gebruikt dit keer de code: SALE7324 na het selecteren van uw items. De korting die u krijgt is dan 10% EXTRA OFF. Er is een speciale selectie gemaakt aan top merken. Deze zijn onder andere: Puma, Reebok Classic, Dream in Green, Freeman T. Porter, Superdry, G-Star Raw, Nat et Nin, Redskins en Tamaris. Dat zijn allemaal heel goede merken. Maakt u dus gebruik van de gelegenheid om voordelig in te kopen. Er is verder geen minimum bestedingsbedrag gekoppeld aan deze aanbieding, dus bestellen maar.

Aanbiedingen.com, beeestachtig veel korting!

Flashsale van de week bij SPARTOO: 10% EXTRA korting op diverse merken
Gemiddeld 10 op basis van 1 reviews

Reageer