Flash sale WW: 30% korting op Digitale plan!

Geldig vanaf tot

Flash sale WW: 30% korting op Digitale plan!
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Voelt u aan dat u iets moet gaan doen aan uw gewicht? Wilt u gericht werken aan het op balans houden van uw voeding, beweging en andere gerelateerde patronen? Dan heeft u een programma nodig om als leidraad te gebruiken. WW, voorheen Weight Watchers kan u zo een dergelijk programma voorschrijven. WW helpt u heel goed op weg om uw ideaal figuur terug te winnen. Het gaat zeker niet gemakkelijk, maar met uw inzet en de begeleiding van WW lukt het zeker.

Hoe werkt WW?

WW moedigt u aan om een gezondere levensstijl te bezigen. Het begint met gezond eten, een bewegingspatroon vinden die u aanstaat en natuurlijk een positieve mindset. Laat u ondersteunen door uw WW Coach of join Connect, de online Community.

Waarom is succes achter WW groot?

Het concept achter WW is simpel. U valt af zonder dat u helemaal uit uw comfortzone gehaald wordt. Het programma van WW is wetenschappelijk onderbouwd, gemakkelijk en flexibel. U eet bijvoorbeeld normaal waarvam u houdt en valt nog af. Het is dus wel degelijk mogelijk!

WW helpt u aan het ontwikkelen van een postievere mindset en aan een ideaal bewegingspatroon die past bij. Bewegingen die passen bij uw levensstijl. Bent u bang dat u er alleen voor zal staan? Dan mag u die gedachte helemaal laten gaan. U krijgt tips van de ervaringsdeskundigen van WW en mag ook ‘buddies’ zoeken in de online community ‘Connect’.

WW gaat graag mee met de technologie dus hebben ze een handige app. Deze app helpt u heerlijke recepten vinden, doet en scan van barcodes( van uw boodschappen) en helpt u ook nog uw voedingspatroon/gewichtspatroon monitoren.

WW Flash

Op zondag 16 juni en maandag 17 juni heeft WW een Flash waarbij u voordeel uit kunt halen. Deze flash houdt in dat u op deze dagen een Digitale ( voorheen Online) betaalplan kunt afsluiten tegen 30% minder. M.a.w. er is een korting van 30% bij het afsluiten alleen op deze dagen. Maak er flink gebruik van en leef samen met WW gezonder. U kunt kiezen uit 3 maanden Digitaal, 7 maanden Digitaal en 13 maanden Digitaal. Na afloop van het abonnement wordt deze wel automatisch afgezegd. U betaalt dan een standaard maandbedrag. Schrijft u zich vandaag dus nog in voor het Digitaal+ Studio programma.

Reageer