0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:
success 100%

Heeft u al gehoord van Garcia Jeans? Nog niet? Dan is het tijd voor en nadere kennismaking. De eerste shop van Garcia Jeans dateert van 1972 in Italië. Er zit veel achter de naam. De bedenker van Garcia Jeans heeft veel ontworpen voor andere jeans merken, totdat hij de mening was toegedaan om iets speciaals neer te zetten. De bedenker greep toen naar de naam van zijn geliefde, Isabella Garcia, om zijn eigen ‘brand’ te lanceren.

Garcia Jeans in Nederland

De eerste broeken van de Garcia lijn vonden hun weg naar Nederland in de latere jaren ’70 toen ene ,Martin Kauwenburg, besloot om jeans van Garcia af te nemen. Er onstond toen een zekere band. Dit duurde jaren en toen de ‘brand’ in problemen geraakte was het de Nederlander die het zaakje overnamen. Zo werd Garcia een merk met Italiaanse passie i.c.m. typische Nederlandse designs .

Garcia Jeans, veel meer dan jeans

De focus van het merk is niet alleen gericht op jeans zoals velen denken. Het assortiment is veel breder geworden door de jaren heen. Momenteel kunt u de volgende items bestellen via Garcia Jeans: jurken, jumpsuits, shorts, topjes, t-shirts, Polo’s, jackets, jassen en accessoires. In principe veel meer om te noemen. Bezoek de webwinkel van Garcia Jeans en doorloop zo het assortiment. Mama, papa, zoon en dochter komen flink aan hun trekken met kleding van Garcia Jeans.

Final Sale at Garcia Jeans (50% discount + 20% EXTRA kassakorting)

Hét modemerk met een denimhart, Garcia doet weer iets speciaals voor u. Van de week mag u EXTRA op EXTRA voordeel halen tijdens de FINAL SALE bij Garcia Jeans. Wat houdt deze speciale SALE in? Deze speciale SALE houdt in dat alles weg mag tegen een 50% korting. Alle prijzen worden dus gehalveerd. Maar dat is niet alles, bij het afrekenen krijgt u dan een EXTRA 20% kassakorting ( dat zult u al verrekend zien het moment de spullen in het winkelmandje zitten). En nog iets , is de bestellingswaarde over de €50,-? Dan betaalt u er dan geen verzendkosten bij.  Profiteer van deze actie en haal te gekke spullen binnen tegen waanzinnige prijzen.

Schrijf een review