Fan van het spel Stef Stuntpiloot? Huur bij Smartstudentdeals een combinatiedeal en u krijgt het GRATIS!

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Student zijn heeft zijn uitdagingen. Zware studielast en weinig uren om te werken. En toch proberen om uw studentenwoning tot een thuis te maken gedurende uw studiejaren. Het comfort mag dan ook niet ontbreken. Spullen zelf kopen kan niet vanwege beperkte middelen. Hoe verder? Geen probleem, daarom is Smartstudentdeals er. Deze verhuurt alles om een huis tot een thuis te maken. En dat tegen zeer scherpe huurprijzen. Ideaal voor de studenten die samen kunnen huren. En met de diverse deals worden er nog meer voordelen geschapen voor de studenten. Ze kunnen bijvoorbeeld bij een combinatiedeal kwijtschelding krijgen van huur voor een paar maanden of in een ander geval een presentje. Veel variatie dus. De keus is aan de studenten om een combinatie te huren van wat nodig is.

Combineer en krijg GRATIS het spel Stef stuntpiloot

Zijn er apparaten stuk in uw studentenhuis? Tijd om de microwave en ijskast te vervangen? Of de droger en de vaatafwasmachine? Stel uw combinatie samen en huur tot 31 januari 2018 om naast scherpe huurprijzen ook nog Stef stuntpiloot cadeau te krijgen. U sluit een huurovereenkomst en gebruikt promotiecode: STF18 om de transactie te bevestigen.

Afbeeldingsresultaat voor stef de stuntpiloot afbeelding

Stef de stuntpiloot ook voor de student als vertier

Dit spel is geschikt voor een aantal van 2 tot max. 4 spelers. Het spel dat ook  beter bekend staat als Looping Louie bestaat uit een kruis gelijkend voorwerp en daarnaast vier wippen en een paar kippenhouders. In het midden van het kruisvormig voorwerp zit een op batterijgestuurd mechanisme voor de vliegmachine van Stef. En na het verdelen van de kippen start de pret( elke speler krijgt er 3). Het ligt in de bedoeling om uw tegenstaanders slim af te zijn. Hun kippen moeten van het dak van de schuur te verwijderen. Hoe vraagt u zich af? Door Stef een landing te laten maken op de kip van de tegenstaander. De speler wiens kippen het langst blijven op het dak is de winnaar van het spel. Leuk en spannend. Huur en u krijgt het cadeau van Smartstudentdeals.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Schrijf een review