Essent Zakelijk: Vast & Zeker 3 jaar met tot € 300,- Cashback korting!

Geldig vanaf tot

Essent Zakelijk: Vast & Zeker 3 jaar met tot € 300,- Cashback korting!
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Probeert u ook om uw bedrijf op te bouwen? Bent u een ZZP’er of MKB’er in een bepaalde branche? Dan zal u zeker wel een bepaald klimaat willen scheppen om uw bedrijf bloeiende te houden. De juiste investeringen plegen en veel tijd stoppen in uw onderneming zijn het recept voor succes. En als u ook nog eens kunt besparen op een paar zaken zonder dat de kwaliteit van uw product/dienst afneemt zit u helemaal goed. Energie is bijvoorbeeld een post waar u flink kunt besparen. Natuurlijk moet u de juiste partner kiezen. Essent Zakelijk kan u voorzien van groene stroom tegen de beste prijzen. U moet slechts kijken als het product in uw straatje past.

Essent Zakelijk: Vast laag tarief gegarandeerd

De overstap naar Essent Zakelijk geeft u de garantie op het betalen van een vast laag tarief. Tenminste, dat is één van de voordelen. De rest van de voordelen zijn onder andere:

  • Duurzame energie – Groene stroom en CO2-gas
  • Vast maandbedrag betalen voor uw Energie
  • Marktontwikkelingen hebben geen invloed op uw betaalbedrag
  • Cashback korting die kan oplopen tot wel € 300,- ( hangt van de duur en samenstelling van het contract af)

Dit is een hele mooie samensmelting aan voordelen die u kunt krijgen met de overstap naar Essent Zakelijk. Uw bedrijf komt er voordelig van af en kunt u het bespaard geld dan elders in investeren.

Voldoet u aan de voorwaarden? Dan verloopt de overstap soepel

Overstappen is voordelig, maar helaas niet altijd weggelegd voor een ieder. U moet wel voldoen aan de voorwaarden om in bepaalde gevallen de overstap te kunnen maken. Overstappen naar Essent Zakelijk heeft bijvoorbeeld een paar criteria waaronder:

  • Overstap mogelijk voor nieuwe klanten die gedurende 1 jaar GEEN klant zijn geweest van Essent
  • U bezigt een kleinzakelijke onderneming en neemt de energie af voor strict zakelijke doeleinden
  • Verbruik moet liggen onder de 8000 kWh en 1600 m³ gas
  • Hoogte Cashback hangt af van het contract ( 1-, 2-, 3 jaar stroom & gas of 1-, 2-, 3 jaar stroom of gas alleen)
  • Cashback bestaat uit eenmalig bedrag inclusief BTW

Dit zijn slechts een paar van de voorwaarden waaraan u moet voldoen om een succesvolle overstap te maken. Natuurlijk zijn er naast Essent ook andere energieleveranciers die hun energie aanbiedingen plaatsen. Daarom is het altijd raadzaam om energie te vergelijken om uw voordeel te pakken. Op aanbiedingen.com is er een speciale vergelijker om zulks te doen. Probeer het en stap over.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Reageer