Essent Zakelijk, garantie voor een laag tarief (tot € 400,- cashback)

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Essent helpt niet alleen de particulier aan een beter energiecontract. Ook zakelijke klanten (bedrijven) mogen er wezen om hun energiekosten eindelijk eens richting de lage kant te stuwen. Essent Zakelijk zoals het product voor bedrijven wordt genoemd geeft garantie voor een vast laag tarief. Naast het direct besparen op energiekosten krijgt u ook nog eens een riante cashback korting die kan oplopen tot wel € 400,-. Dat hangt er wel van af welke looptijd uw contract is. Hoe langer de looptijd, des te groter de cahback korting die u zult genieten.

Essent Zakelijk, garantie voor een laag tarief (tot € 400,- cashback) 1

Waarom is Essent Zakelijk zo apart?

Essent Zakelijk presenteert u met voordelen die u niet al te gemakkelijk zult tegenkomen bij zakelijke contracten. Stap over naar het Vast & Zeker contract van Essent en geniet ongekende voordelen. Een paar voordelen gekoppeld aan het Vast & Zeker contract zijn onder andere:

 • De garantie dat u Groene Stroom krijgt;
 • Marktontwikkelingen hebben geen invloed op het tarief gedurende de afgesproken looptijd;
 • U neemt maandelijks energie af tegen een vast bedrag per maand. Dat wilt zeggen dat u een betere planning op uitgaande kosten kunt maken;
 • U krijgt op basis van de gekozen duur tot wel € 400,- cadeau krijgen. 

Dit pakket aan voordelen is alvast een basis om uw bedrijf duurzaam te maken en de operatiekosten te drukken. U heeft de keus om in zee te gaan met Essent Zakelijk gedurende 1, 3 en 5 jaar. Sluit zo een dergelijk contract nú online af en profiteer van het scherpste tarief.

Essent Zakelijk, garantie voor een laag tarief (tot € 400,- cashback)

Essent Zakelijk biedt de ondernemers een zekere platform waar ze vaste lage tarieven garanderen.  Per product zijn er actievoorwaarden gekoppeld die zullen aangeven als u in aanmerking komt of niet. Een paar van de actievoorwaarden zijn onder andere:

 • U dient een kleinzakelijke afnemer te zijn die groene stroom afneemt voor zakelijke doeleinden;
 • Bent u de afgelopen maanden geen klant geweest van Essent? Dan is deze deal voor u bestemd;
 • Ligt uw verbruiksgrens onder de 8000 kwh voor stroom & 1600 m³ voor gas? dan mag u de opties bekijken;
 • Op uw leveringsadres mag u slechts eenmalig gebruik maken van energiedeal;
 • De cashback wordt in één keer afgetrokken van het betaalbedrag incl. te betalen BTW;
 • De looptijd van het contract bepaalt de hoogte van de cashback ( max. € 400,-);
 • U heeft de leeftijd van tenminste 18 jaar bereikt;
 • Deze deal loopt tot en met 31 december 2019.

Dit zijn een paar van de actievoorwaarden waaraan u zich dient te houden om de overstap succesvol te maken. Naast deze deal kunt u op aanbiedingen.com nog tal van andere energiedeals bekijken die u wellicht voordeel kunnen brengen. Maak gebruik van de diverse mogelijkheden en bespaar aanzienlijk op energiekosten.

 

Schrijf een review