0 Comments

Essent is bezig met een heel aggresieve compagnevoering. Deze leverancier en producent van ‘groene’ stroom en CO2 -gecompenseerd gas is bezig om klanten op grootse wijze binnen te halen. De reeds voordelige contracten worden aangeboden met EXTRA kortingen. U wordt dus naast de haast perfecte prijs/kwaliteit verhouding ook nog getrakteerd op een royale korting. Essent houdt het simpel en transparant. U weet precies hoe het tarief wordt opgebouwd. Voor de consument is dat heel belangrijk indien ze overwegen om over te stappen. Daarnaast is het milieu-aspect ook een belangrijke pijler. Essent zorgt er namelijk voor dat tijdens het productieproces zo min mogelijk energie en grondstoffen verspild worden. Ze dragen hierdoor de naam van duurzaamste energieleverancier. Reden genoeg om u zich aan te sluiten toch? En om het geheel nog mooier te maken hebben ze regelmatig leuke aanbiedingen op nieuwe contracten. Zoals nú!

Cashback korting Essent van €240,- naar €250,-

Voor het komend jaar zijn er weer verhogingen geprojecteerd. Er is aangegeven dat de energierekeningen met gemiddeld €70,- zullen stijgen (ODE en energiebelasting). Het is nu dus nog belangrijker munt te slaan uit de energieaanbiedingen. U heeft dan voor een bepaalde periode dan alles goed geregeld. Essent heeft het 1 jaar Groene Stroom & Gas Zeker contract voor degenen die een kortlopend contract willen. Dit contract biedt u de mogelijkheid om uw leveringstarieven voor 1 jaar vast te leggen. Daarnaast krijgt u ook de nú verhoogde korting van €250,-( korting gaat af van het jaarbedrag).

Gedurende  1 jaar hoeft u zich dus niet druk te maken over prijsstijgingen. Wilt u overstappen? Maak dan gebruik van de energievergelijker en voer uw verbruikswaarden en gegevens in. U krijgt op basis van deze gegevens een gemiddeld tarief met aftrek van de korting. Dat gaat u dan betalen. Maak gebruik van dez aanbieding van Essent en leg vandaag vast wat morgen duurder wordt.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

 

Leave a Reply