Essent deal: Bol.com cadeaukaart t.w.v. € 250,- bij 3 jaar groene stroom & gas zeker

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Wilt u niet dealen met de rompslomp om elk jaar uw energiecontract te laten herzien? Moet uw volgend contract een langdurig, maar voordelig zijn? Bekijk dan de contracten die langdurig lopen. Essent heeft als één der gevestigde energiebedrijven ook langdurige contracten die ze aanbieden. Dit bedrijf heeft namelijk een 3 jaar Groene Stroom & Gas Zeker contract aan te bieden. Na de overstap naar Essent 3 jaar hoeft u niet om te kijken naar uw energiecontract. Heel simpel.

Waarom is de overstap naar 3 jaar Groene Stroom & Gas Zeker aan te bevelen? Na afsluiten van het Essent energiecontract hoeft u gedurende 3 jaar niet te twijfelen over de hoogte van uw maandelijks te betalen tarief. Die blijven gedurende die contractjaren hetzelfde. Ze gaan geen cent omhoog. En alsof dat niet genoeg is, krijgt u na een succesvolle overstap ook nog een Bol.com cadeaukaart ( waarde is € 250,-) erbij. Lekker om mee te shoppen.

Hoeveel gaat u betalen na de overstap?

Bij het lezen van deze aanbieding zult u vast happig zijn om over te stappen. De eerste stap is om te ontdekken als deze overstap daadwerkelijk voordelig zal zijn voor u. U gaat dat dan moeten toetsen. Voor het toetsen heeft u nodig: uw postcode + huisnummer en het energieverbruik. Op basis van deze gegevens wordt er dan een berekening gemaakt. Is dat bedrag lager dan hetgeen u nú betaald? Bent u in de positie om over te stappen? Neem deze aanbieding dan ook mee in uw overwegingen om over te stappen.

Essent geeft haar klanten exclusieve voordelen

Kanten die de overstap maken naar Essent genieten sowieso bepaalde voordelen die vaak genoeg niet te evenaren zijn door de concurrentie. Een paar van deze voordelen zijn:

  • 100% Groene WindStroom ( helpt bij om het milieu te beschermen);
  • 3 Jaar geen prijsstijgingen ( die garantie krijgt u bij de overstap);
  • U krijgt GRATIS Air Miles, cadeautjes en andere kortingen met Thuisvoordeel. 

Bereken dus uw termijn bedrag en stap over.

Essent deal: Bol.com cadeaukaart t.w.v. € 250,- bij 3 jaar groene stroom & gas zeker 1

Belangrijk om in acht te nemen

Heeft u de overstap ondernomen? Twijfelt u nog en wilt u annuleren? Dan moet u dat binnen 2 weken na de ontvangst van de bevestiging doen (van de overeenkomst). Dan mag u zich beroepen op de regel waarbij u binnen 2 weken mag bedanken ( 14 dagen bedenktijd).

Ook zal er een toetsing van uw betaalbedrag plaatsvinden. Dat is een standaardprocedure geworden. Het is dan makkelijk af te leiden als u een waarborg moet betalen of niet. Indien nodig natuurlijk. Beide partijen moeten goed ingedekt zijn.

Essent deal: Bol.com cadeaukaart t.w.v. € 250,- bij 3 jaar groene stroom & gas zeker

Stap over naar Essent en kies het 3 jaar groene stroom en gas zeker contract. Naast de vaste voordelige tarieven gedurende 3 jaar krijgt u ook nog een heel attractief cadeau erbij. Dat is namelijk een Bol.com cadeaukaart. Bij de winkel van ons allemaal kunt u zelf kiezen wat u wilt. Is het een parfum, fotocamera, horloge, powertool, NES console of een hippe zonnebril? Het ligt geheel aan u.  De Bol.com cadeaukaart krijgt u binnen 9 weken per post toegestuurd na een succesvolle overstap. Vergelijk energie en bespaar zodoende op energiekosten. Het vergelijken brengt u besparingen die wel lopen tot in de honderden euro’s. Just try it!

 

Schrijf een review