Espressomachines in de aanbieding bij Koffiediscounter.nl

Geldig vanaf tot

Espressomachines in de aanbieding bij Koffiediscounter.nl
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Koffieapparaten en andere benodigdheden voor de koffie zijn de core-business van Koffiediscounter.nl. Het is het doel om iedere koffie drinker een stap dichterbij te brengen van het perfecte kopje koffie of espresso. U vindt er de beste koffie-/espressomachines, koffiebonen en nadere items tegen de scherpste prijzen online. Ook bent u er terecht voor adviezen als u even de weg kwijt bent. Dus heel veel voordeel te halen.

Elke week(end) voordeel bij Koffiediscounter

Het is zo wat traditie geworden dat er elek week(end ) EXTRA voordeel te halen is bij Koffiediscounter.nl. Elk eweek worden er items geselecteerd die tegen EXTRA scherpe kortingsprijzen worden aangeboden. Deze week dus ook. Dit weekend mag u kiezen uit:

  • Saeco Gran Baristo HD 8975– De machine is een heel goede espressomachine met diverse features zoals een verwijderbare melkbeker, instelbare koffievolume en pompdruk van 15 bar. Dit weekend alleen kunt u het aanschaffen voor €799,- i.p.v. €1299,-(discount van 38%)product image
  • Melitta Cafeo Solo Silver Limited edition-Deze volatomatische espressomachine kent een paar features die ook kunnen  helpen om het genot van een kopje koffie te ervaren. Alleen dit weekend te bestellen voor slechts €289,- i.p.v. €449,-.

product image

Maak gebruik van deze aanbiedingen die alleen dit weekend geldig zijn. Mist u deze aanbiedingen? Geen nood, want er zijn elke week tal van aanbiedingen bij Koffiediscounter.nl waaruit u voordeel kunt halen.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Espressomachines in de aanbieding bij Koffiediscounter.nl
Gemiddeld 10 op basis van 1 reviews

Reageer