Epine Kerst actie: 15% korting op ALLES!

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Het is binnenkort Kerst en dat is een heel goede reden om terug te geven aan de gemeenschap. Deze gedachte wordt gehanteerd door verschillende winkels en bedrijven. Ook Epine Camerashop vindt het gepast om iets terug te doen voor hun klanten of toekomstige klanten. Er wordt gegeven, dus waarom niet goed? Epine Camersahop zit in de beveiligings branche en dat is ook de komende periode ook extra belangrijk. Vooral hoe het de periode is om te investeren in het verfraaien van uw huis en tuin. Al deze investringen moeten dus op de één of andere manier beschermd worden. Een alarm- en/of camerasysteem is dus warm aan te bevelen. Bekijk Epine Kerst actie met 15% korting op ALLES! Daar vindt u zeker wel de juiste middelen om uw have en goed te beschermen. 

Epine Kerst actie: 15% korting op ALLES!

Epine Camerashop zit al helemaal in de sfeer van kerstviering. En in dat kader willen ze ook iets met u delen. Tijdens kerst worden er altijd wel een paar cadeautjes verdeeld. Epine geeft dit jaar ook aan alle personen die in de maand december inkopen dan ook een cadeau in de vorm van een korting. Bij alle inkopen gedaan tot en met 26 december 2019 krijgt u 15% korting. De kortingsdeal geldt op het totaal assortiment. Alles dat voorkomt in het assortiment mag dus tegen 15% MINDER weg. Daarvoor gaat u als klant wel een paar simpele stappen moeten volgen. Het start natuurlijk allemaal met de bestelling. Bij het verrekenen gebruikt u de kortingscode : KERST en dan is de korting inbegrepen. U betaalt dus dan 15% MINDER op de gekochte goederen.

Bent u op zoek naar dé ideale cameraset? Wilt u een compleet alarmsysteem laten plaatsen? Laat u niet van de wijs brengen, maar shop bij Epine Camerashop.

Waarom shoppen bij Epine Camerashop?

Het shoppen bij Epine Camerashop is zeer persoonlijk. Op het moment dat u contact maakt en interesse toont in de producten wordt u dan opgevangen en van goed advies gediend. Specialisten staan klaar om u via bijv. de online chat te dienen. Op alle de producten mag u niet alleen  de scherpste prijzen verwachten, maar ook de beste kwaliteit.

Iets besteld voor 17:00 uur in de middag? Dan krijgt u deze op de daaropvolgende werkdag gegarandeerd aan huis geleverd. Moet u nodig items retourneren? Dan heeft u van Epine de mogelijkhied om dat GRATIS te retourenen. Maak gebruik van deze kortingsdeal om voordelig in te kopen.

Schrijf een review