Epine actie: Vegas Hoverboard afgeprijsd van € 199,- naar € 159,-( wit)

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Epine is een webwinkel die de toekomst een stukje sneller thuis bij u brengt. Kijkende naar het assortiment van deze zaak zult u merken dat er veel innovatieve items opgenomen zijn. U kunt bij wijze van spreken uw huis Smart inrichten met hulp van de Smarthome secti. Daarnaast bent u er terecht voor Camera’s, Smartwheelz, Dashcams en er is ook een speciale Kluisshop. Alle items doen u denken aan een extra stukje gemak in huis of On the go.

Vegas HB-9500 EL1 HoverboardVegas HB-9500 EL1 Hoverboard Wit

Vegas Hoverboard  in de aanbieding bij Epine: nú voor € 159,- ( i.p.v. € 199,-)

Dit wordt leuk. Epine pakt flink uit met een mooie korting op de Vegas Hoverboard. Dus lekker genieten. Hoe gebruikt u de Hoverboard precies? Dat wordt lekker bewegen geblazen en balanceren. Het is makkelijk te besturen en te bewegen met de voeten. U kunt er vooruit, achteruit en ook zelfs helemaal mee omdraaien (360 graden). Perfect om de kinderen bezig te houden dus. Het is 100% elektrisch en is gemaakt met de nieuwste technologie. Over de bestendigheid hoeft u zich niet druk te maken. Het wordt geproduceerd van hoogwaardige materialen en bevat 2 motoren die sterk zijn.

Wilt het naast overdag ook in de avond gebruiken? Geen vuiltje aan de lucht. Met de LED lampen zien ze u wel aankomen in de avond. Makkelijk mee te nemen met de tas die u krijgt om hem veilig te vervoeren. Bekijk de specs van deze Hoverboard rustig verder in de store van Epine en schaf het aan tegen de scherpste prijs.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Schrijf een review