0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

ENGIE gaat graag mee met ontwikkelingen, vooral die met verduurzamen te maken hebben. Deze energieleverancier levert ook een wezenlijke bijdrage bij het verduurzamingsproces. Hoe doen ze dat? ENGIE werkt op diverse manieren aan het verder verduurzamen waaronder het leveren van 100% Nederlandse groene stroom en CO2-gecompenseerd gas aan de consument. De groene stroom wordt op eigen bodem opgewekt en geleverd tegen een scherpe prijs. Daarnaast helpt ENGIE ook graag mee om uw huis verder te verduurzamen. U krijgt heel goede tips mee en een ENGIE contract levert zelfs  €100,- Klus Cadeau op. ENGIE motiveert om over te stappen naar duurzame energie.

ENGIE geeft graag terug

Bij het afsluiten van een energiecontract met ENGIE bent u in principe direct duurzaam bezig. Het is meer dan een groene keuze en ook nog super voordelig. En om u te belonen krijgt u van ENGIE een €100,- Klus Cadeau tegoed. Wat kunt u doen met € 100,- Klus Cadeau tegoed? Uw € 100,- Klus Cadeau tegoedkunt u gebruiken om uw woning verder mee te verduurzamen. U kunt bijvoorbeeld tochtstrips of radiatorfolie mee aanschaffen. Dat kan al mee helpen om uw energierekening omlaag te krijgen. Soms zijn het de simpele aanpassingen die uw energierekening omlaag kunnen brengen.

Waar mag u terecht met uw Klus Cadeau tegoed? ENGIE heeft het zodanig geregeld dat u met uw Klus Cadeau terecht kunt bij verschillende fysieke winkels. U mag gratis shoppen in de winkels van Hubo, Hornbach, Multimate & Praxis. Online is het helaas NIET mogelijk om uw cadeaukaart te besteden bij voornoemde winkels.

Wanneer krijgt u uw Klus Cadeau?

Uw Klus Cadeau ontvangt u 3 weken na de aanmelding bij ENGIE (na de 14 dagen bedenktijd). De kaart wordt u digitaal toegestuurd door de partner van ENGIE, Klus Cadeau B.V. Na ontvangst van uw kaart mag u gelijk shoppen. Het is goed om aan u door te geven dat u het saldo niet in één keer hoeft te besteden. En uw Klus Cadeau vanaf uw eerste aankoopdatum nog twee jaar geldig, maar met een optie om het eenmalig met een jaar te verlengen.

Overstappen naar ENGIE is simpel!

Bij de overstap hoeft u slechts online aan te geven welk contract u wilt ( na een goede energievergelijking natuurlijk), u ontvangt daarna per mail direct bericht. Is alles in orde? Dan moet u wettelijk nog 2 weken wachten en dan is de deal goedgekeurd. ENGIE zegt voor u het huidig contract op. U mag uw meterstanden dan doorgeven en wordt verwelkomd bij ENGIE.

ENGIE contract levert €100,- Klus Cadeau op

Tot 1 juli 2019 kunt u overstappen naar ENGIE en in aanmerking komen voor  €100,- Klus Cadea bij groene stroom & gas contract. Neem 100% Nederlandse zonne-energie af en laat ENGIE u verder stimuleren om lekker verder te verduurzamen. U krijgt er zelfs een paar tips bij die heel praktisch en direct voordelig zijn.

Op Aanbiedingen.com zijn er tal van energie aanbiedingen om uit te kiezen. Het ligt gewoon aan het voordeel die u persoonlijk uit kunt halen. Energie vergelijken kan u zeker wegwijs maken en voordeel brengen. Probeer het eens!

Leave a Reply