Energiedirect overstapsdeal: € 140,- cashback bij 2 jaar contract

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Overstappen van energiebedrijf wordt vaker aanbevolen om zodoende te besparen op energiekosten. Er zijn nogal verdeelde meningen over dit onderwerp, maar het overgrote deel van de klanten geeft aan dat ze wel hebben kunnen besparen. De markt kent wel meer dan 30 energiebedrijven die allemaal hun energieproducten proberen te verkopen. Energiedirect is er ook eentje daartussen. Welke is het voordeligst voor uw situatie? Dat is een heel mooie vraag natuurlijk. Maar om die te beantwoorden kunt u er zelfs wat aan doen. En dat is simpelweg: energie vergelijken. Door uw persoonlijke gegevens (postcode+ huisnummer en het energieverbruik) in te voeren in de rekentool (te vinden op sites van energievergelijkingssites), komt u achter de voordeligste energiebedrijven. Dan kunt u het definitief besluit nemen om de overstap te wagen. Energiedirect heeft bijvoorbeeld een overstapsdeal waarbij u € 140,- cashback krijgt bij een 2 jaar contract. Zo een deel is zeker te overwegen toch?

Energiedirect biedt meer dan alleen een scherpe prijs

Bij het uitkiezen van een energiecontract let de consument vaker op de tarieven. We willen allemaal minder betalen dan voorheen. Maar dat is niet alles waarop er gelet dient te worden. Hoe staat het met andere voordelen? Zijn die niet van belang? Energiedirect.nl begrijpt dat een scherpe prijs alleen niet zal zorgen voor klanttevredenheid. Vandaar dat ze u een totaal pakket aan voordelen aanbieden die betrekking hebben op uw energiecontract. Een eventuele overstap naar Energiedirect.nl garandeert de volgende zaken:

  • 100% Wind stroom ( dat is een standaard);
  • Scherpe deal. Ook de klanten die verlengen blijven profiteren van scherpe tarieven;
  • U blijft al uw energiezaken volgen met de gratis Regelneef app;
  • Goedkoper tanken met gebruik van de Tankey app;
  • Overstapsservice is GRATIS ( Energiedirect neemt u dit proces uit handen).

Laat uw beste bod berekenen

Energiedirect laat u zelf berekenen wat uw beste bod kan zijn. De rekentool heeft wel wat input van u nodig. Uw adres ( postcode, huisnummer + toevoeging)en  het verbruik ( kWh Stroom + m³ aan Gas) zijn van belang. Ook zal gevraagd worden om aan te geven als u beschikt over een dubbele meter en zonnepanelen. Deze informatie zal uiteindelijk een effect hebben op de berekening van een mogelijk tarief.

Energiedirect overstapsdeal: € 140,- cashback bij 2 jaar contract

Verkeerd u zich in de positie om over te stappen? Of bent u contractvrij over 2 maanden? Dan mag u van Energiedirect de overstapsdeal bekijken waarbij u € 140,- cashback krijgt bij een 2 jaar contract. Niet iedereen vindt het handig om elk jaar te ‘loeren’ op voordelen van energiebedrijven. Deze deal is dan mogelijk ideaal voor u. U hoeft dan pas over 2 jaar weer te denken aan het regelen van energiezaken.

Bespaar op energiekosten door te vergelijken

Nog nooit energie vergeleken? Probeer het maar eens! Op de diverse energievergelijkingssites waaronder Power.nl, Energievergelijking.nl, Aanbiedingen.com en GoedkoopsteEnergie.com wordt u in de positie geplaatst om te besparen. Een goedgekeurde overstap kan soms wel een besparing van meer dan € 400,- op jaarbasis betekenen. Go for it! Op aanbiedingen.com vindt u een aantal energiedeals die u kunt gebruiken om te toetsen.

 

Schrijf een review