0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

VanHaren Schoenen is reeds jaren dé bron voor het halen van schoenen. Generaties binnen families hebben zich steeds gekeerd naar vanHaren voor het halen van hun schoenen. Deze zaak heeft door de jaren heen dames, heren, meisjes en jongens voorzien van de beste schoenen. U haalt er onder andere boots & laarzen, sneakers, nette schoenen, ballerina’s, sandalen & slippers en andere modellen. Momenteel is er zelfs een echte leer campagne gelanceerd bij vanHaren Schoenen. Speciaal voor de dames!

Verschillende collecties bij vanHaren te halen

VanHaren Schoenen heeft samenwerkingen lopen met verschillende merken en designers. U komt de bekende merken zoals adidas, Nike en Fila. Dat betekent dat de kwaliteit goed zit. De collecties worden ook regelmatig aangepast naar gelang de seizoenen vorderen ( aanpassing naar kleur enz.). Ook zijn er collecties die gekoppeld zijn aan bekenden. Bijvoorbeeld de Rita Ora collectie. De wereldbekende zangeres heeft haar tijd en energie gestopt in het ontwerpen van een lijn die haar persoonlijkheid moet vertegenwoordigen. Gewoon het assortiment doorlopen en kijken welke het u ‘t best schikt.

Echt leer campagne gelanceerd bij vanHaren Schoenen

Leer straalt een stukje macht en zelfverzekering uit. Vandaar dat vanHaren de dames nader kennis wilt laten maken met dameslaarzen. Dames wilt u niet een beetje stoerder uitzien? Een beetje variatie is zeker niet slecht. Dames voeg een paar stoere dameslaarzen toe aan uw herst-en wintergarderobe!

Waarom kiezen voor laarzen? Laarzen houden in de koudere maanden uw voeten warm en comfortabel. Bovendien komt u met een stel goede laarzen ook nog stijlvol en divers voor de dag. Binnen het assortiment moet u wel een paar laarzen vinden die aansluit bij uw persoonlijke stijl van kleden.

Filter op uw maat en bestel

Dames, heeft u gezien wat u wilt? Is het een praktische zwarte laars” Of gaat u voor die gekleurde laarzen? Bij vanHaren vindt u laarzen in allerlei kleurstellingen, opvallende motieven of effen uitvoeringen. het is heel simpel filteren en uitzoeken. Al vanaf € 49,99 heeft u een goed stel laarzen bij vanharen Schoenen. Maakt u flink gebruik van deze campagne, want het duurt maar tot en met 13 oktober 2019.

Op de site van aanbiedingen.com vindt u de mooiste en voordeligste acties op verschillende producten. Bekijk alles op uw tijd en vergelijk zelfs de aanbiedingen die overeenkomen. Zo weet u zeker dat u kiest voor de voordeligste.

 

Leave a Reply