Early Booking Homair : tot 35% korting

0 reacties
Geldig tot:

Heeft u al een tijdje een vakantie in gedachten? Wilt u in het in 2020 wel eens eindelijk doen? Plan het nu dan maar alvast.  Een geode planning maakt zeker een fantastische vakantie. Doe dat zo snel als mogelijk voor uw Juli-vakantie voor 2020. Homair stelt u in de gelegenheid om nú reeds te plannen en ook daarbij wat voordelen mee te genieten. Er zijn tal van zeer aantrekkelijke campings die vaak genoeg vol zitten, maar nu kunt u uw plekje veiligstellen door vroeg te boeken. Een early Booking bij Homair levert tot 35% korting op. Dat is op zich al een zeer mooie vooruitzicht op uw aankomende vakantie. 

Early Booking Homair : tot 35% korting

De first minute aanbiedingen bij Homair (Early Bookings) zijn er speciaal voor degenen die een vakantie met uitzonderlijk veel voordeel willen genieten. Wat voor voordelen zijn er zoal te halen? Een paar voordelen van het voortijdig boeken zijn:

  • U betaalt slechts 15% aanbetaling van het totaal boekingsbedrag;
  • Het restbedrag kan middels een aflossingsmodel betaald worden( meerdere keren betalen);
  • De garantie dat u de bestemming en/of accomodatie van uw dromen kunt vastleggen;
  • Gratis Adminstratiekosten met gebruik van de code EB20***

Wel moet u reserveren vóór 04 februari 2020 om te kunnen profiteren van deze voordelen. Alle trips naar de campings zijn verder voor de duur van minstens 7 nachten in het seizoen 2020. Let goed op de voorwaarden, boek en droom over uw aankomende vakantie.

Homair brengt u naar prachtige plekken

Homair heeft een heel groot aanbod aan campings in Europa  voor het publiek. U kunt zelf kiezen voor een bepaalde stad, regio of land om uw vakantie te beleven. Het kan zijn te Languedoc Roussillon, Landes, Bretagne of Povence Côte d’Azur in Frankrijk. Of wilt u liever naar Spanje? Daar mag u kiezen uit campings in Costa Daurada en Costa Brava. Ook zijn er talloze campings in Italië, Kroatië en Oostenrijk die wachten op uw komst.

Schrijf een review