0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

Oad.nl heeft voor elke periode van het jaar wel een trip om op te gaan. Vakantie kent geen specifieke tijd. Wanneer het nodig is, dan moet het gewoon. Oad zorgt er daarom dus voor dat u altijd een plek heeft om naartoe te gaan.

Wilt u voor dit jaar iets anders proberen? Hoe klinkt een Wintersport vakantie in Canada? Nooit meegemaakt? Dan is het écht wel de tijd om dat te doen. Elke fervente wintersporter moet wel eens een trip naar Canada ondernemen. Als primaire lokaas wordt alvast de kwaliteit van de sneeuw nemen. Gedurende het winterseizoen valt er een gemiddeld aan 400 cm aan droge poedersneeuw in de Canadese Rockies. De pistes staan te wachten op de echte cracks, maar beginners mogen natuurlijk ook hun geluk proberen.

Naar Canada op Skivakantie

Bezoek Canada en ontdek het Noord-Amerikaans land. Naast 100% sneeuwzekerheid en variatie heeft Canada nog veel meer in petto. Velen denken dat een wintersportvakantie meer gaat om snowboarden en skiën. Maar deze zijn slechts een paar aspecten van wat een wintersportvakantie kan inhouden. U kunt bijvoorbeeld ook de prachtige landschappen van de Rocky Mountains verkennen tijdens echte hondensledetochten, wildlife tours of gewoon tijden een wandeling met sneeuwschoenen.

Oad brengt u voor uw exclusieve wintersportvakantie naar 2 skigebieden nl: Jasper te Marmot Basin en ook naar Banff & Lake Louise.

€50,- Vroegboek voordeel op wintersport Canada via Oad.nl

Oad.nl pobeert altijd een extra voordeel voor haar klanten te regelen. Daarom koppelen ze vaak genoeg bijvoorbeeld een vroegboekkorting aan trips die ze organiseren. Zo ook nu bij het boeken van een Canada wintersport vakantie. Indien u uw vakantie vóór 1 augustus 2019 boekt komt u namelijk in aanmerking voor een zeer riante korting van €50,-.  Tijdens het reserveren mag u bij stap 1 de actiecode: OAD50CAN invoeren en de bijgaande korting wordt afgetrokken van het totaal bedrag.

Zodoende heeft u alvast wat extra zakgeld nog voordat u de trip heeft ondernomen. Aanbiedingen.com en Oad.nl hebben een heel goede band, waardoor u steeds weer de allerbeste reizen onder ogen ziet. Geniet van uw vakantie!

Leave a Reply