0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

Outdoor is meer dan een sport, het is een levensstijl. En dat behoeft voorbereiding. Bushcraftshop.nl staat klaar voor degenen die de outdoor écht willen beleven.

Waarvoor staat Bushcraftshop.nl? De gedachte achter Bushcraftshop.nl is om u Buiten echt te laten beleven. Na een bezoek gebracht te hebben aan de webwinkel zult u een heel andere kijk hebben op hoe zich voor te bereiden op bijvoorbeeld het kamperen. Deze webwinkel staat voor Bushcraft, Survival & ook Outdoor. De juiste ingrediënten die zullen zorgen voor een optimale belevenis van buiten.

Het assortiment is opgebouwd voor buiten!

Bushcraft is helemaal opgezet om de elementen van buiten te kunnen trotseren. Het assortiement bestaat met andere woorden uit middelen die uw outdoor ervaring danig zullen vergemakkelijken. U beleeft als het ware een avontuur met gemaak en comfort.

Het assortiment bestaat uit onder andere: Uitrusting( rugzakken, tools, navigatie en meer) , Onderkomen (tenten, slaapzakken, hangmatten, slaapmatten en meer), Verzorgingsitems, Kleding ( hemden, jackets, broeken, schoenen en meer), Watervoorziening( filters, bekers, flessen, dranken en waterzakken), Voedselvoorbereiding ( pannen, eetgerei en voeding).

Bushcraftshop.nl geeft garantie op veilig shoppen

Bushcraft levert zonder meer kwaliteitsproducten van bekende en unieke kenmerken. Dus het is bijna zelfsprekend dat u deze zult willen aanschaffen. Dat kan simpelweg online. Maar hoe veilig is dat met de hedendaagse cybercriminaliteit? Bij Bushcraft geschiedt dat uiteraard in een veilige omgeving. U heeft daarbij keus uit de populairste verzend-en betaalmethodes. De samenwerking met Thuiswinkelwaarborg staat daar garant voor.

Is de waarde van uw bestelling groter dan €50,-? Dan krijgt u de bestelling gratis geleverd tot aan huis en heeft u ook de retour garantie voor max. 30 dagen. Shop bij Bushcraftshop en ervaar de excellente service.

€5,- Discount op alle bestelling bij Bushcraftshop!

Tot en met 31 juli mag u op een extra voordelige manier kennis maken met Bushcraftshop. Alle bestellingen die u online plaatst worden namelijk voor €5,- MINDER aan u geleverd. De inmindering komt op het totaal bedrag en als het ook nog meer is dan €50,-, geniet u ook nog GRATIS verzending. Bestel vandaag nog uw items en beleef buiten op een EXTRA voordelige manier bij Bushcraftshop.nl.

Leave a Reply