€15,- Valentijnskorting bij Klingel (aankopen v.a. €45,-)

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

KLINGEL is voor degenen die online shoppen geen onbekende. De populariteit van KLINGEL is door de jaren heen toegenomen mede door de goed dingen die ze doen. Zo is het inmiddels publieksgeheim dat u online mag shoppen bij deze zaak met heel veel voordelen. Bij KLINGEL ziet u bijvoorbeeld gelijk als uw maat op voorraad is en u hoeft ondanks de zeer scherpe prijzen op de items niet in de rij te staan. Dat zijn slechts een paar van de voordelen. Dat even terzijde, want nu draait alles om Valentijnsdag en KLINGEL heeft ook hier iets over te zeggen. U krijgt bij online aankopen een €15,- Valentijnskorting bij Klingel (aankopen v.a. €45,-). Gebruik deze actie om uw geliefde extra te verwennen en toch nog iets voor uzelf te doen!

€15,- Valentijnskorting bij Klingel (aankopen v.a. €45,-)

De focus van veel mensen ligt nu op Valentijnsdag. Velen zitten na te denken over hoe hun geliefde of andere dierbaren te verrassen. Het start natuurlijk met een blijk van waardering & liefde, misschien op papier. Daarnaast ook wat bloemen ofzo. Maar het kan natuurlijk grootser. KLINGEL heeft in elk geval heel veel in huis om u te helpen aan een leuk cadeautje. Op voorrraad is er meer dan genoeg aan schoenen, mode, sieraden, woonaccessoires en ook huishoudelijke artikelen. Take your pick and surprise your beloved ones! Laat de Valentijnsactie niet zo aan u voorbij lopen.

Hoe doet u mee aan deze actie bij KLINGEL? Natuurlijk moet u de shop bezoeken en als u uw geliefde kent, doet u een zoek naar wat die leuk vindt. Heeft u dat gevonden? Plaats dan een bestelling! Simpel. Dan de verrassing. U krijgt een korting van €15,-, indien uw bestelling vanaf € 45,- bedraagt. Wel moet u dan bij het bestellen de kortingscode: LOVE gebruiken.

KLINGEL gaat uitgebreid!

Bij KLINGEL zijn er heel veel verschillende rubrieken opgenomen in de webshop. Het uitgebreid assortiment bestaat uit onder andere dames-& herenmode, onderkleding, schoenen, sieraden en ook wonen & huishouden. Alles dat genoemd is vindt u gegarandeerd bij KLINGEL. Shoppen bij KINGEL is echt een familieaangelegenheid geworden die samen gedaan kan worden. Probeer het eens!

Aanbiedingen.com probeert ook zoveel als mogelijk de acties in verband met Valentijnsdag zichtbaar te maken. Bezoek dus deze website frequent en kijk wat u misschien op het laatste moment nog uit kunt halen.

Schrijf een review