E-Bike gekte bij Matrabike: tot wel €1000,- korting op geselecteerde modellen

Geldig vanaf

E-Bike gekte bij Matrabike: tot wel €1000,- korting op geselecteerde modellen
success 0%

Fietsen is zeker gezond en Nederlanders staan erom bekend om het feit dat ze graag op de fiets stappen. Natuurlijk zijn er verschillende fietsen die u tegenkomt op het wegdek. Matrabike voorziet goed in die behoefte en heeft verschillende fietsen op voorraad. U vindt er fietsen voor dames en heren in verschillende modellen. Daarnaast zijn er ook de elektrische uitvoeringen die steeds in populariteit toenemen. De zogenaamde E-Bike heeft tal van voordelen. En indien u nog geen kennis gemaakt heeft met de E-Bike, dan wordt u in de gelegenheid gesteld tijdens de E-Bike gekte bij Matrabike (kortingen tot wel € 1000,-).

E-Bike kopen

Wilt u ook eens een E-Bike proberen? En moet het van topkwaliteit zijn? Bekijk het assortiment van Matrabike en kies er eentje uit. Langer dan 25 jaar voorziet Matrabike in de behoefte van top kwaliteit fietsen tegen de beste prijzen. Het vriendelijk en professioneel personeel van Matrabike helpt u graag tijdens en oriënteren, waardoor u al snel het geschikte model vindt. U wordt bijvoorbeeld door 9 Tips voor de aankoop van een elektrische fiets geholpen. Aan de hand van deze tips komt u al snle achter welk model het best zal passen bij u.

Beste prijs/kwaliteit garantie

Matrabike staat garant voor de beste prijs/kwaliteit garantie. De fietsen zijn van zeer bekende mereken, maar worden zeker voordeliger verkocht door Matrabike. Koop dus uw Elektrische fiest voor dames & heren, Elektrische vouwfiets, Elektrische mountainbike of Speed pedelec voor een scherpere prijs dan bij de concurrentie.

Is een E-Bike ook voor u?

Iedereen koopt een product om een andere reden. Zo ook deze E-Bike. De ene koopt het omdat hij naar het werk fietst en niet bezweten wilt aankopen. De andere schaft de E-Bike aan omdat bij of zij minder goed ter been is, maar toch wilt blijven fietsen. Zo zijn er verscheidene redenen, maar er is wel voor een ider een geschikt model opgenomen in het assortiment. Deze modellen mag u altijd gaan testen in het E-Bike testcenter van Matrabike in Waalwijk. Daarnaast mag u ook altijd vrijblijvend een offerte opvragen.

E-Bike gekte bij Matrabike: tot wel €1000,- korting op geselecteerde modellen

Matrabike heeft de komende periode een echet E-Bike gekte. Op geselecteerde modellen van Vogue krijgt u kortingen die kunnen oplopen tot boven de € 1.000,-. De Vogue E-Bike Steps is bijvoorbeeld afgeprijsd van €2509,- naar €1495,-. Dit model heeft een middenmotor, Actieraduis van 100 km en is voorzien van Shimano D12 8-speed versnelling.

Ook de Vogue Dina N7 is afgeprijsd van €1599,- naar € 995,-. Dit model heeft een voorwielmotor en een Actieradius van ongeveer 80 km. Het is verder voorzein van een Shimano Nexus versnellingssysteem. Zo zijn er nog een aantal Vogue -modellen waaruit u kunt kiezen. Maakt u er dus gewoon gebruik van om uw E-Bike aan te schaffen tegen een zeer scherpe prijs.

Reageer