€ 5,- boekingskorting Van der Valk bij Hotelkamerveiling

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Heeft u eerder gewerkt met Hotelkamerveiling.nl? Weet u wat voor diensten ze aanbieden? Het byzondere van Hotelkamerveiling.nl is dat ze de grootste veilingsite is op het gebied van hotelarrangementen in NL. U kunt gegarandeerd meebieden op ten minste 650 hotelarrangemeneten gezeten in Nederland en daarbuiten. Dat sluit aan op de missie van Hotelkamerveiling.nl. Dat is ” meer mensen vaker naar hotels laten gaan”. U wilt toch ook in een goed hotel verblijven tijdens uw vakantie? Hotelkamerveiling.nl laat dit dan geen droom blijven, maar brengt het tot leven. Wordt lid en neem deel aan de veilingen. Het voordeel zal zeker niet aan u voorbijgaan. Daarnaast mag u ook nog profiteren van andere kortingen. Nu krijgt u bijvoorbeeld een € 5,- boekingskorting op Van der Valk bij Hotelkamerveiling. Het formulier ter inschrijving wacht op u.

€ 5,- boekingskorting Van der Valk bij Hotelkamerveiling 1

€ 5,- boekingskorting Van der Valk bij Hotelkamerveiling

Hotelkamerveiling.nl heeft een tijdelijke aanbieding die u mogelijk kan brengen naar één of meerdere van de 100 voordelige Van der Valk veilingen. En dat met een extra voordeel aan gekoppeld. Door het gebruik van de unieke code: VALK5FEB2020 krijgt de klant een korting van € 5,- die automatisch wordt verrekend bij het betalen. Dat is natuurlijk als u de veiling heeft gewonnen om te ovenachten in één der circa 100 voordelige Van der Valk vestigingen en moet betalen (via uw account).

 Van der Valk vestigingen van “TOP klasse”

Binnen NL en buiten heeft Van der Valk meer dan 100 vestigingen die een zeer gerieflijk verblijf garanderen. U mag het 4**** hotel in Antwerpen (BE) bezoeken of echt te midden van alle luxe ontspannen in Utrecht. Of wilt u bruisend Groningen vanuit een Van der Valk vestiging ontdekken? Ook dat is moeglijk, want er is een vestiging ter plekke.

Maak vandaag nog uw account aan bij Hotelkamerveiling.nl, doe mee aan de veilingen en profiteer ook aan de extra kortingsacties. U bepaalt zelf wat u wilt betalen ( voordeel van het veilen) en u profiteert nog van de extra aanbiedingen die Hotelkamerveiling aan te bieden heeft.

Schrijf een review