€ 30,- Wintervoordeel bij Zoo Adventure

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Het jaar 2020 is intussen al een paar dagen oud. Even wennen, maar het vlot al aardig. Het afgelopen jaar heeft Zoo Adventure u heel mooie multifunctionele laarzen om de voeten gelegd. U mag raden wat er in 2020 gaat gebeuren?  Zoo Adventure gaat tenminste met dezelfde vaart verder of misschien nog harder.  Het is winter en best wel koud. Zoo Adventure gaat u in het prille begin van 2020 alvast opwarmen tijdens de winter. Hoe gaan ze dat doen? Zoo Adventure start het jaar met een winter actie om u alvast op te warmen voor de rest van 2020. U krijgt een directe korting van € 15,- op uw aankoop en daarnaast ook nog een pakket aan onderhoudsproducten (t.w.v. € 15,-). U krijgt dus € 30,- Wintervoordeel bij Zoo Adventure om het jaar mee te starten.

€ 30,- Wintervoordeel bij Zoo Adventure

Bent u een liefhebber van de stoere laarzen van Zoo Adventure? Moet u toevallig weer een laars aanschaffen? Dan is dit dé kans om aan te grijpen. Zoo Adventure start het jaar met een knaller van een winteractie. U kunt tot en met 19 januari genieten van € 30,- Wintervoordeel bij Zoo Adventure. Hoe werkt het allemaal? Elke actie is natuurlijk gebonden aan voorwaarden. Bezoek de winkel van Zoo Adventure , kies uw laars uit en gebruik bij het verrekenen de code: WINTERSALE.

Bij gebruik van de code krijgt u ten eerste een korting van € 15,- op een paar laarzen. Daarnaast krijgt u per paar laarzen ook nog een onderhoudspakket bestaande uit 2 producten ( ter waarde van € 15,-). Dat alles samen komt neer op een waarde van € 30,-. De onderhoudsproducten krijgt u automatisch in het magazijn meegemaakt bij uw bestelling ( u zult het niet zien op uw orderbevestiging of factuur). Bekijk het assortiment op de pagina’s van Zoo Adventure en kies volgens maat het gewenste model ( kleur, schachthoogte enz.).

Forma Adventure Low motorlaarzen

 

Geschikte laarzen voor outdoors

Bent u de persoon die houdt van het buitenleven? Lekker wandelen en bewegen samen met het gezin of met uw honden. Prima, maar zorgt u er dan wel voor dat u het goed doet. Het jaar kent verschillende seizoenen. Een paar aangenaam en andere minder aangenaam qua weersomstandigheden. In de winter is het meestal veel natter en kouder dan de overige seizoenen. Het is dus zaak om droog te blijven. Ook de voeten dus! De laarzen van Zoo Adventure garanderen droge voeten voor zowel dames als heren. Vanaf € 179,90 heeft u al een heel mooie laars, oh ja de korting moet er nog van af. En u krijgt ook nog een onderhoudspakket bij.

Schrijf een review