€ 20,- Korting en GRATIS shoe care (t.w.v.€ 15,80) bij Zoo Adventure

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Binnenkort komt er een eind aan het overwegend ‘droog seizoen’ en is het de buurt aan een iets vochtiger seizoen. Dat betekent dat u uw kleding en schoeisel ietwat zal moeten aanpassen. Vooral degenen onder ons die vaker buiten zijn zullen zeker deze weersverandering in acht moeten nemen. Met kleding kunnen we nog een beetje spelen, omdat er zaken zijn die aangepaste kleding verkopen. Hoe staat het dan met schoeisel? Ook daar zal er aangepast moeten worden. Gelukkig heeft Zoo Adventure aangepaste en stijlvolle outdoor laarzen opgenomen in hun assortiment. Ze zijn dé bekroonde onlineshop voor al uw waterdichte leren outdoor laarzen.

€ 20,- Korting en GRATIS shoe care (t.w.v.€ 15,80) bij Zoo Adventure 1

Waarom een waterdichte laars aanschaffen?

Deze vraag is niet moeilijk te beantwoorden. Mensen die van outdoor houden gaan vaker op avontuur door het weiland of het bos. En daar gaat u vaker door water heen. Het is vaker zo dat uw voeten nat worden, waardoor u wat ongemak zult ervaren. Laat dat tot het verleden behoren door een waterdichte laars aan te schaffen. Schaf waterdichte laarzen aan en geniet extra van uw outdoor bezigheden zoals jagen met uw hond of het paardrijden ( verzorgen). Het extra genot komt bij kijken, omdat u geen natte voeten meer zult ervaren tijdens deze activiteiten.

Laarzen ( hoge) met uitneembaar bed & brede schacht

Zoo adventure is gespecialiseerd in de verkoop van laarzen en wel verschillende modellen. Het assortiment bestaat onder andere uit: hoge laarzen, veterlaarzen en ook enkellaarzen. Ook mag u meenemen dat elk van deze modellen is voorzien van verstelbare schachten. Moet u vanwege medische redenen een ergonomisch voetbed hebben? Geen probleem, want deze kunnen zonder problemen in deze laarzen geplaatst worden. Ook krijgt u 2 setjes uitneembare binnenzolen in 2 diktes meegeleverd.

De laarzen van Zoo Adventure zijn helemaal ontworpen om u nog meer plezier te laten beleven tijdens het uitvoeren van uw buitenactiviteiten. U krijgt totaal functionele laarzen die ook nog comfortabel en van hoogwaardig materiaal zijn. De styling van de laarzen is zodanig dat u een ‘instant’ multifunctionele laars heeft.

€ 20,- Korting en GRATIS shoe care (t.w.v.€ 15,80) bij Zoo Adventure

Wilt u zich alvast goed voorbereiden op het ‘natter’ seizoen? Schaf dan een paar stijlvolle waterdichte laarzen aan bij Zoo Adventure. U zult zeker geen miskoop doen in deze. Ook mag u tot en met 31 augustus 2019 een leuke korting van € 20,- bij uw aankoop. Maar dat is niet alles, want u krijgt ook nog een GRATIS shoe care set t.w.v. € 15,80 bij elke aankoop. Hoe komt u daaraan? Dat geschiedt simpelweg door bij het afrekenen de promotiecode: EARLYBIRD te gebruiken.

Schrijf een review