€ 15,- Extra kassakorting Van Arendonk

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Van Arendonk staat ook in 2020 garant voor de beste schoenen die u kunt hebben aan uw voeten. Dames en heren hebben reeds jaren hun voeten toevertrouwd aan van Arendonk en niet zonder resultaat. Ze lopen nog steeds lekker. Waarom dan veranderen? Precies! Gewoon blijven shoppen bij van Arendonk. Ook blijft van Arendonk bij de tijd voor wat betreft de trends. Inmiddels zijn de schoenencollecties voor de herfst en winter van 2019/2020 al online geplaatst ter aanschouwing. U heeft dan al een beeld van wat ‘hot’ is tijdens deze koude periode. Bij van Arendonk is er ook altijd een voordeel te halen. De komende dagen mag u dat doen met een EXTRA korting bij het verrekenen.  U krijgt een € 15,- Extra kassakorting bij Van Arendonk op schoenen in de SALE ( waarde € 75,- of meer). Haal uw voordeel. 

€ 15,- Extra kassakorting Van Arendonk 1

€ 15,- Extra kassakorting Van Arendonk

Wilt u schoenen halen volgens de allerlaatste trends? Bekijk dan de toffe en verrassende trends die de schoenen bij van Arendonk u zullen tonen.

Wat is ‘in’ voor de vrouwen? De vrouwen mogen deze herfst/winter het voornamelijk moeten hebben van lange laarzen en cowboy-achtige boots ( hoge en lage varianten). Daarbij spreekt men van de City Western trends. De merken Bronx shoes en Elena lachi hebben modellen die niet hoog zijn, maar wel keurig zijnn afgwerkt met mooie details en prachtige afwerking. Daarnaast heeft u ook keus uit kniehoge modellen in slangenprint van de bekende merken Nalini en Kanna. Deze winter heeft een opmars getoond van de hoge Westernlaarzen in tegenstelling tot de afgelopen winters. Ook de dierenprints zijn weer zichtbaarder geworden deze zomer. Dames koop uw laarzen online via van Arendonk en combineer deze met een mooie rok of jurk.

De heren zijn zeker niet verwaarloosd geworden deze winter. De aanpak is iets subtieler dan bij de dames, maar zeker niet te verwaarlozen. Men heeft bijvoorbeeld een klassieker terug gebracht in de cognackleurige veterschoen. Ook de luxe afgewerkte herensneaker kent een prominente plek in de herencollectie. Voor de heren voeren bruintinten waaronder cognac en diepbruin de boeventoon. Bruin is dus ongetwijfeld dé kleur van de winter 2019/2020. Bekijk voor deze vooral de merken Harris en Philippe Model. Dierenprint voor mannen in style? Ook de heren mogen dit seizoen kiezen uit een chique crocoprint of Lizardprint. De merken Floris van Bommel en Magnanni zijn helemaal los gegaan op deze. We kunnen niet alles beschrijven of noemen, maar u kunt deze uitgebreid bekijken online.

Shoppen op korting en EXTRA kassakorting

Van Arendonk heeft tot en met zondag 26 januari 2020 een heel mooie actie. De SALE kent schoenen van bekende merken die tot en met 50% worden afgeprijsd. Gaat u deze bekijken? Heeft u interesse in 1 of meerdere paar schoenen? Op elke schoen in de SALE v.a. € 75,- , krijgt u € 15,- EXTRA Kassakorting ( per paar). Direct een besparing die u gelijk merkt. Shop dus voordelig op schoenen bij van Arendonk.

Schrijf een review