Dubbel voordeel bij Centralpoint.nl: cashback van tot €100,- + GRATIS beautybon t.w.v. €10,- bij aankoop actie cartridges

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Centralpoint.nl start het jaar zwaar met het promten van het merk HP. Er zijn diverse aanbiedingen met als centraal merk HP, dus voldoende voordeel te halen voor zij die bepaalde  apparaten en accessoires nodig hebben van dit vertrouwd merk. Van printers naar cartridges kunt u tijdens de verscheidene acties halen tegen heel scherpe actieprijzen. Een actie die recent is gelanceerd en doorloopt tot en met 31 januari 2018 geeft dubbel voordeel. 2-in-1 voordeel dus ! Dat is de geweldige HP cashback actie. Wat houdt het in? Leest u maar lekker verder mee.

HP CE311A toner

HP dubbelvoordeel cashback actie op HP cartridges

Centralpoint.nl heeft de komende weken een te gekke dubbelvoordelige actie op tonercartridges. Schaf 4 of 5 geselecteerde actie tonercartridges van het merk HP aan en profiteer van tot €100,- Cashback. Maar dat is niet alles, want het betreft een actie met dubbel voordeel. U krijgt dus ook nog een GRATIS beautybon t.w.v. €10,- bij. Hoe moet u precies bestellen? U heeft de keus uit 2 verschillende combinatiepakketten. U kunt onder andere kiezen uit de 2 onderstaande  combinaties :

  • 4 tonercartriges (set van 3 kleuren +1 zwarte ) en bespaar €50,- (retour)
  • Combinatie van alle 3 kleuren + 2 zwarte cartridges(besparing tot €100,-)

Uw voordeel zelf vergroten

De mogelijkheid bestaat er dat u zelfs uw voordeel verder kan vergroten. Dat kunt u doen door meer cashback te ontvangen bij het aanschaffen van nog een zwarte toner samen met de toners van kleur. Door deze handeling te plegen kunt u dan het cashback bedrag terug krijgen bij de aankoop van toners uit het assortioment (HP).

Voorwaarden van de actie

  1. Looptijd van de actie is tot en met 31 januari 2018
  2. Deze aanbieding loopt zolang de voorraad strekt, OP=OP
  3. Per klant komt met in aanmerking voor MAXIMAAL één GRATIS beautybon van €10,-(per HP tonerpack/ per klant)
  4. Het is niet mogelijk om de beautybon (€10,-)in te wisselen tegen contanten
  5. U ontvangt  de GRATIS bon ter waarde van €10,- na de afloop van de aanbieding
  6. De aangegeven cashback vergoeding krijgt u incl. BTW

Deze voorwaarden en de andere voorwaarden kunt u rustig doornemen op de site van Centralpoint.nl. samen met de tonercartridges waaruit u zal moeten kiezen.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

 

Schrijf een review