0 reacties
Geldig tot:
success 100%

Het is FEEST FEEST FEEST bij Drogisterij.net en dat wordt gevierd met SALE SALE SALE! Maakt u dit ook mee door deze online drogist regelmatig te bezoeken( dus online) en te bestellen. Zo haalt u als klant ook voordeeltjes op verschillende producten die zeker te gebruiken zijn voor dagelijks onderhoud. Gedurende de 20 jaren van bestaan heeft Drogisterij.net talloze klanten voorzien van verschillende producten.Nu het feest is mag u dus een aantal producten bestellen tegen kortingsprijzen. Tijdens de feestperiode mag u elke week weer profiteren van verschillende kortingsacties. Dat is dus wekelijks. Maar daar stopt het niet bij. Drogisterij.net maakt ook langlopende acties bekend om u nog langer te laten profiteren van geldende acties.

Drogisterij.net zorgt voor u

Als het gaat om de verzorging van uw lichaam op verschillende vlakken staat Drogisterij.net altijd klaar. Dat is al ruim 20 jaar zo, waarom zou het moeten veranderen. Drogisterij.net heeft de producten netjes opgedeeld in de volgende categorieën nl: Afvallen, Baby, Cadeaus, Gezondheid, Huishoudelijk, Make-up, Parfum, Seksualiteit en Sport.

Het proces van bestelling tot levering is goed geregeld. Indien u op een werkdag voor 22.00 uur besteld, heeft u uw product(en) gegarandeerd de volgende werkdag in huis. Koopt u voor een bedrag groot € 35 of meer? Dan mag u GRATIS BEZORGING tegemoet zien binnen Nederland. Dat is weer een extra besparing op zich. Elk extra centje dat overblijft, kunt u weer gebruiken om iets anders mee te doen. Ook weet u welke producten in de aanbieding zijn wekelijks of op langer termijn.

Drogsiterij.net maakt langlopende acties bekend

Naast de wekelijkse acties heeft Drosterij.net ook een paar acties die langer dan normaal zullen lopen. Deze acties zullen tot het eind van het jaar lopen( tot 31 december. Dat maakt natuurlijk veel uit. In het geval u bijvoorbeeld nu die producten niet nodig heeft, kunt u ze op een later tijdstip online bestellen. De langlopende acties die tot 31 december lopen zijn:

  • 75% korting op verschillende Parfums ( Parfums Gres Cabaret Pour Homme, Parfums Gres Caline Sweet Appeal Eau De Toilette)
  • 50% korting op vaatwastabletten van het merk Sun
  • Tot 40% korting op Finish ( Vaatwasverfrisser, glansspoelmiddel enz.)

U leest zelf welke voordelen te halen zijn bij Drogisterij.net tot aan het eind van ‘t jaar. Aanbiedingen.com blijft u op de hoogte houden van de beste deals. Ook kunt u vrijblijvend de gelijkstrekkende deals met elkaar vergelijken en het beste uit halen.

Schrijf een review