Drogisterij.net trakteert op november acties!

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Drogisterij.net gaat gewoon hard. De feestcaravaan gaat nog even doorrijden en zit volbeladen met kortingen. We zitten nu in de maand november en Drogisterij.net trakteert op november acties. En dat telt zeker voor iest. Denk aan de vele producten die u kunt aanschaffen tegen de EXTRA kortingsprijzen. In verband met het 20-jarig verband haalt Drogisterij.net haast alles uit de kast. Het feest moet gevierd worden en u mag dus van Drogisterij.net best wel meedelen in de feestvreugde. Bezoek de webwinkel en haal ook uw voordeel in de maand november.

Drogisterij.net trakteert op november acties! 1

Drogisterij.net trakteert op november acties!

Het is november en Drogisterij.net trakteert nog op verschillende producten. De afgelopen weken heeft u reeds mogen smullen van verschillende kortingsacties. Voor de maand november zijn er nog een paar acties reeds gaande of nog op schema. Deze moeten zeker wel bekend gemaakt worden. Van de maand mag u profiteren van de onderstaande acties:

  • 15% Korting op het geheel Halitha assortiment (geldig t/m 10 november 2019);
  • Roter 1+1 gratis (geldig t/m 17 november 2019);
  • 20 Prijstoppers actie ( korting op Gillette scheermesjes, Hugo Boss Parfum, Elmex tandpasta enz) – duur van de actie t/m 17 november 2019;
  • Korting op Finish( tot 43% korting), wasmiddelen ( tot 60% korting) en ook de parfum sale – deze acties lopen door tot en met 3o november 2019.

Bekijk stuk voor stuk dus de producten die worden aangeboden tegen scherpe prijzen. U zult gegarandeerd producten vinden die u goed kunt gebruiken. Aanschaffen dus!

Drogisterij.net trakteert op november acties! 2

Voordelig online shoppen bij Drogisterij.net

De afgelopen 20 jaar heeft u mogen rekenen op Drogisterij.net om u te voorzien van de allerbeste producten als het gaat om de verzorging, gezondheid, afvallen, sport, seksualiteit, huishouding en ook voor de baby. En alles heeft u de afgelopen tijden lekker snel online kunnen bestellen. Geen lange auto- of treinriutten naar de drogist of niet op de fiets door de kou. Even online bestellen en het wordt tot aan huis bezorgd. Bestel vóór 22.00 uur en u heeft het morgen reeds in huis. Voor meer dan € 35,- aan producten besteld? Dan krijgt u de totale bestelling GRATIS bezorgd tot aan huis geleverd.

Schrijf een review