0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:
success 100%

Drogisterij.net bestaat dit jaar reeds 20 jaar. Dat betekent dat ze u gedurende 20 jaar hebben voorzien van heel veel producten aangaande verzorging en gezondheid. Dit heugelijk feit wensen ze samen met u te vieren. Het is meer dan gepast om de klanten die deze online drogist hebben ondersteunt mee te laten feesten. Alleen wordt dit feestje anders gevierd. Dit feestje zal u namelijk in uw zak gevierd worden. Drogisterij.net meldt elke week weer nieuwe acties die extra voordeel betekenen. U besteld de producten die u nodig heeft tegen extra kortingsprijzen.

Uiteenlopend assortiment de sleutel

Drogisterij.net is door de jaren heen flink gegroeid. In het begin kon u er bijvoorbeeld slechts standaard gezondheids- en verzorgingsproducten bestellen. Dat is inmiddels sterk gewijzigd. Heden ten dage haalt u uiteenlopende producten bij Drogisterij.net tegen de scherpste prijzen. Het huidig assortiment bestaat onder andere uit: Verzorgings- en Gezondheidsproducten, Cadeaus, Make-up, Huishoudelijke items, producten om af te vallen en producten die te maken hebben met de seksualiteit. Drogisterij.net is dus nu véél meer dan online drogist.

Drogisterij.net meldt nieuwe acties

De komende weken mag u nog genieten van verschillende acties bij Drogisterij.net. Ook de komende weken is zulks het geval. Drogisterij.net heeft verschillende acties in het verschiet liggen waardoor u zeker gaat besparen. De producten die Drogisterij.net verkoopt zijn in principe voor vaker gebruik. U koopt dus producten die frequent gebruikt worden. Met deze acties weet u dan dat uw besteedbaar budget een beetje ruimer wordt en anders ingezet kan worden.

De nieuwe acties voor de komende weken zijn:

  • TePe Good tandenborstels krijgt u in de aanbieding voor slechts €1,99. Deze actie loopt door tot en met 3 november 2019. Houdt uw mondhygiëne op peil met de TePe tandenborstels;
  • Tot en met 13 oktober 2019 krijgt u ook zeer hoge kortingen op allerlei scheerproducten. Voorkom scheerpuistjes en bestel de juiste producten;
  • 60% Korting  op diverse wasmiddelen. Ook deze actie loopt door tot en met 13 oktober 2019.

Profiteer ook van deze acties net als de andere acties van Drogisterij.net die wekelijks gelanceerd worden. Dit alles ziet u op aanbiedingen.com. Blijf profiteren!

Schrijf een review