Drogisterij.net ‘dropped’ nieuwe acties van de week

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Het is feest bij Drogisterij.net en dat zal de komende weken nog even zo blijven. In het kader van het 20-jarig bestaan doet de online drogist best wel mal. Elke week mag u verschillende verzorgende producten en meer halen tegen de scherpste prijzen op de markt. Een voordeel halen bij Drogisterij.net is geen toeval, maar meer een gewoonte aan het worden. U weet als klant dat u altijd wel een voordeel haalt. Elke week zijn er nieuwe acties van de week, gewoon om van te smullen.

Drogisterij.net, meer dan alleen drogist

Drogisterij.ent is over de afgelopen periode steeds gan werken aan het assortiment van producten. Het assortiment bestaat uit onder andere verzorgingsproducten, afslankproducten, huishoudelijke items, verzorgingsproducten voor de baby, producten die te maken hebben met de reproductieve gezondheid (seksualiteit) en meer. In principe noemen we deze categorieën , maar er is veel meer te halen. U heeft in elk geval dan een idee waarvoor u er terecht bent.

Drogisterij.net houdt het shoppen simpel en snel

Online shoppen moet simpel zijn. U moet vanaf uw ligbank een bestelling kunnen plaatsen en het dan tot aan huis kunnen ontvangen. Zo moet het werken en dat heeft Drogisterij.net voor elkaar gekregen. De webwinkel is goed georganiseerd en na uw bestelling geplaatst te hebben, mag u deze binnen 1-2 werkdagen tot aan huis verwachten. Zo snel gaat dat. Alles is in place gebracht door Drogisterij.net. U kunt bijvoorbeeld gegarandeerd VEILIG betalen via iDeal, PayPal en ook via creditcard. En een handig tip: bestel uw items vóór 22.00 uur en u heeft ze morgen reeds in uw bezit. Indien u niet tevreden bent over een bepaald product, mag u dat binnen 14 dagen na ontvangst aangeven. Drogisterij.nte zal samen met u dan uitkijken naar een toepasselijke oplossing.

Drogisterij.net ‘dropped’ nieuwe acties van de week

Ook van de week mag u van Drogisterij.net weer profiteren van een paar acties. De nieuw acties van de week zijn onder andere:

  • 50% Discount op ALLE oog- of lipmake-up van de merken L’Oréal en Maybelline
  • 15% Discount op Dentaid Xerox Droge mond/ Extra weerstand
  • 25% Discount op ALLE interdentale ragers van TePe en op ALLES van het merk Supradyn
  • 1 + 1 GRATIS op de merken Dagravit, Optimax en Roter

Dze afprijzingen lopen van 16 september tot en met 22 september 2019. Profiteer lekker mee!

Schrijf een review