0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:
success 100%

Het feest gaat gewoon lekker verder bij Drogisterij.net. Deze online drogist viert het feit dat ze reeds 20 jaren bestaan met het geven van leuke kortingen op verschillende producten. En dat geschiedt voorlopig vrijwel elke dag. Afgelopen week heeft u waarschijnlijk al extra voordelig kunnen inkopen. Of waren het niet de producten waar u naar op zoek was? Geen nood, want van de week zijn er tal van andere producten die u mag halen tegen leuke kortingsprijzen. Drogisterij.net blijft elke week trakteren op nieuwe acties. 

Drogisterij.net, 20 Jaar tot uw dienst

Reeds 20 jaar staat Drogisterij.net klaar om u te voorzien van allerhande spullen die te maken hebben met gezondheid, verzorging en meer. Door de jaren heen is het assortiment flink gaan diversificeren. En het zal ook zo door blijven gaan, want Drogisterij.net wilt méér dan alleen een drogist zijn voor u. Het assortiment bestaat voor nu uit: Verzorgingsartikelen, Parfums, Cadeaus, Make-up, Baby-producten, Afslankproducten, Huishoudelijke producten, Sportartikelen en ook producten die te maken hebben met uw Seksualiteit. In de toekomst mag u zeker meer verwachten.

 

Drogisterij.net blijft trakteren op nieuwe acties!

Van de week is Drogiterij.net weer bezig met het trakteren. Ze zijn jarig en u mag dat als klant zeker merken. Er zijn een paar nieuwe acties gelanceerd die u écht zullen doen besparen. De acties van de komende week zijn onder andere:

  • 25% Korting op CB12 ( dit merk zorgt voor producten die te maken hebben met mondverzorging)
  • 25% Korting op Curaprox bij de aanschaf van twee producten (dirt merk is een heel goed merk als het gaat om tandenborstels)

De kortingen op dit product lopen door tot en met 13 oktober 2017.

Daarnaast heeft Drogisterij.net ook nog acties lopen op andere producten die te maken hebben met hoest, prikkelhoest , verkoudheid en mondhygiëne. Deze acties lopen door tot en met 20 oktober en regarderen de volgende producten:

  • 25% Korting op de merken Natterman + Dampo ( hoesten, prikkelhoest en verkoudheid)
  • 15% Korting op Vitis Mondspoelmiddel en Whitening Tandpasta

Blijf aanbiedingen.com volgen voor de beste deals op drogisterijproducten en meer. De beste kortingsacties en deals ziet u gegarandeerd op deze site. Vergelijk en haal uw voordeel uit.

 

 

 

Schrijf een review