Drogisterij.net actie: GOODIEBAG bij aankopen €100,-

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

De feestwagen van Drogisterij.net stopt nog lang niet met rijden. In verband met het 2-jarig bestaan van Drogisterij.net is het al weken feest, maar stoppen zit nog niet in zicht. Elke week zijn er wel een paar acties waarvan u kunt smullen. De producten gaan dus op een feestelijke manier over de toonbank. Elke week weer! Bepaalde acties duren een paar dagen, andere weken en anderen weer maanden. Een Drogisterij.net actie waarbij u een gratis GOODIEBAG krijgt bij aankopen v.a. € 100,- loopt nog even door. Misschien wordt het even tijd dat u verder leest en ook uw voordeel haalt tijdens deze feestweken bij Drogisterij.net. 

Drogisterij.net actie: gratis GOODIEBAG bij aankopen v.a. €100,-

Heeft u een paar items gezien die u zou willen aanschaffen bij Drogisterij.net? Dan wordt u aangeraden die zo snel als mogelijk aan te schaffen, want u krijgt dan dé grootste verrassing. U krijgt bij aankopen met een bestelwaarde vanaf € 100,- een GOODIEBAG (t.w.v. € 50) gratis erbij. Na uw bestelling in de winkelmand geplaatst te hebben krijgt u bij een bedrag vanaf € 100,- de mogelijkheid om de actiecode ‘GOODIEBAG’ in te voeren. U bent dan gegarandeerd van uw eigen GOODIEBAG.

Wat zit er in de GOODIEBAG? Dat is ook een verrassing, want haast elke GOODIEBAG kent een andere samenstelling. Er worden verschillende producten geplaatst die uiteindelijk een totale waarde van € 50,- vertegenwoordigen. De spullen worden uit het assortiment van Drogisterij.net zelfs gehaald, dus u mag goede producten verwachten. 

Extra voordelig shoppen bij Drogisterij.net

Het assortiment aan producten bij Drogisterij.net is zeer breed en divers. U haalt er onder andere producten voor de verzorging, baby, gezondheid, sport, seksualiteit en huishouding. Ook Make-Up, parfums en cadeaus komen tegen scherpe prijzen voor in het assortiment. En als u de kortingen erbij rekent, komt u er dus supervoordelig uit. ‘Elke besparing is een welkome’,  wordt gezegd en Drogisterij.net gunt het u.

Daarnaast zijn er tal van andere voordelen die het shoppen bij Drogisterij.net aantrekkelijk maken. Zo heeft u na een bestelling nog 14 dagen bedenktijd. U bepaalt dus als u het product uiteindelijk houdt of toch weer retour zendt. Heeft uw bestelling een waarde van méér als € 35,- ? Dan mag u ook nog GRATIS bezorging aan het lijstje van voordelen toevoegen. Vandaag voor 22.00 uur bestelling geplaatst? Dan mag u uw bestelde producten reeds morgen in huis verwachten.

Bekijk  aanbiedingen.com voor de laatste acties!

Schrijf een review