Driejarig Nuon energiecontract + GRATIS kluscadeaukaart (€ 200,-) deal

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Behoeft uw woning een kleine of grote opknapbeurt ? Doet u dat het liefst zelfs? Dan kunt u in elk geval toch wel wat besparen. Lekker zelf klussen doet namelijk wonderen voor uw portemonee. Wel moet u natuurlijk wel de juiste gereedschappen hebben voor de verschillende klusjes. Wat denkt u van een GRATIS kluscadeaukaart ter waarde van € 200,-? Ja, een cadeaukaart waarmee u zelf uw ‘tools’ kunt aanschaffen. Zulks kunt u krijgen door over te stappen en te keizen voor een driejarig energiecontract van Nuon Energie.  Hoe weet u als u in aanmerking komt om over te stappen? Dat komt u te weten door energie te vergelijken.  Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik wordt dat al gauw duidelijk. De energievergelijker op Aanbiedingen.com staat klaar om u te helpen met het berekenen van de beste deal. De deal die bij u past!

Driejarig Nuon energiecontract + GRATIS kluscadeaukaart (€ 200,-) deal

Thuis klussen is leuk, vooral als u de juiste ‘tools’ in huis heeft om alles zelf te doen. Nuon wilt u daarbij helpen. Bij een succesvolle overstap krijgt u namelijk een cadeaukaart met een waarde van € 200,-, waarmee u zelf uw gereedschappen kunt halen. De geldigheidsduur van de cadeaukaart is twee jaar en u mag deze besteden bij Hubo, Hornbach, Multimate en Praxis. Het bedrag hoeft wel niet in één keer benut te worden. U kunt dus halen wat u nodig heeft op dat moment en de rest halen op een ander tijdstip. Kies gewoon voor het driejarig Nuon energiecontract.

Vaste energietarieven gedurende drie jaren

Deze deal is er eentje die u gedurende drie jaren vaste energietarieven garandeert. U hoeft zich na de overstap dus voor drie jaren geen zorgen te maken over prijsstijgingen. Alles staat zwart op wit vast. U tekent voor een bepaald bedrag en daar komt er geen verandering in. Stel uw besparing veilig en stap over.

Is deze deal bestemd voor u?

Lijkt deze deal wat voor u? Bereken dan met hulp van de rekentool wat uw energiekosten mogelijk kunnen bedragen. U heeft daarvoor nodig uw postcode + huisnummer en het energieverbruik. Naast deze deal krijgt u ook meteen cijfers van andere deals die mogelijk bij uw situatie kunnen passen. Het is zelfs mogelijk dat er een nog betere deal voor u in het verschiet ligt. Aan u de taak om dat dus te ontdekken. Het onafhankelijk vergelijkingssysteem op aanbiedingen.com zal u goed van dienst zijn.

Overstapservice is GRATIS!

Heeft u het besluit al genomen om over te stappen naar Nuon Energie? Al aangemeld? Mooi, want dan is er een verrassing voor u. U geniet met de overstap namelijk van de gratis overstapservice energie. Deze optie geldt bij alle energie-acties en is zeker een pluspunt, een extra besparing. De overstapservice zorgt ervoor dat uw oude contract netjes wordt afgewerkt. U krijgt daarmede ook de garantie dat u altijd stroom en gas geleverd krijgt tijdens de transitie. En natuurlijk geen dubbele energierekening.

Belangrijke zaken om te weten

Om te profiteren van deze energiedeal moet u wel voldoen aan een paar voorwaarden. Een paar van deze voorwaarden zijn:

  • De termijnbedragen dienen voldaan te worden per automatische incasso;
  • Tijdens de looptijd van uw contract staan zowel de variabele leveringskosten als vaste leveringskosten vast. De netbeheerkosten, btw en andere overheidsheffingen kunnen wel tussentijds gewijzigd worden;
  • Alleen nieuwe klanten kunnen profiteren van deze actie. Reeds bestaande klanten kunnen profiteren profiteren van andere deals van Nuon energie;
  • Wilt u een duurzaam energiecontract? Dan is het aan te raden om de Nuon Duurzaam deals te bekijken;
  • Het kan voorkomen dat het bedrag in de energievergelijker afwijkt van het bedrag van uw jaarafrekening. De berekening vindt immers plaats op basis van uw daadwerkelijk energieverbruik.

14 Dagen bedenktijd

U krijgt als klant altijd de gelegenheid om terug te komen op uw besluit. Dat is wettelijk vastgelegd. U wordt dan in de gelegenheid gesteld om altijd nog de deal te annuleren. Het kan zijn dat u een andere deal heeft ontdekt of gewoon  nog even wilt wachten. Het is snel gedaan. U kunt gewoon surfen naar de officiële website van de leverancier waar u uw contract heeft aangevraagd en dat aangeven. Let er wel op dat u een bevestiging ontvangt dat uw contract is opgezegd.

Energie vergelijken en vervolgens overstappen

Is het volgens u dé tijd om over te stappen? Bent u op zoek naar de geschikte energieleverancier? Dan is het de tijd om energie te vergelijken en over te stappen. Door dit te ondernemen ontdekt u de allerbeste energiedeal die u zich maar kunt wensen. Uw postcode + huisnummer en het energieverbruik zijn nodig om in te voeren. Er volgt een korte berekening en u ziet de goedkoopste energieleverancier bovenaan. Vijf minuten van uw tijd kan een besparing van tot wel € 450,- betekenen.

Schrijf een review