Doelgericht afslanken hulp van Weight Watchers: 1ste maand GRATIS bij 1 jaar abonnement voor nieuwe leden!

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Het lichaam gezond houden is een uitdaging. Werk, het gezinsleven en andere activiteiten kunnen het u beletten om optimaal te bewegen. Dat natuurlijk in combinatie met ongezonde eetgewoonten. Uw lichaamsgewicht en gezondheid kunnen dan zorgwekkend achteruit gaan. Maakt u dit mee en vindt u intussen dat er een kentering moet komen in deze situatie? Wees niet bescheiden en ga op zoek naar hulp. Uw leven kan ervan afhangen. Weight Watchers voelt zich geroepen om u te helpen. Het afslanken en gezond maken van uw lichaam zal niet vanzelfsprekend terugkomen, maar er is hoop. Met correcte begeleiding en een goed voedingsplan komt u er ook wel. Hard work pays off!

Weight Watchers international ook in Nederland een hulp

OOit gestart in Amerika onder een paar mensen, is Weight Watchers nu uitgegroeid tot een wereldwijd bekende organisatie. Overgewicht is een probleem. Veel mensen weten er niet goed mee om te gaan en vallen steeds terug na een paar pogingen om af te slanken. Weight Watchers probeert echter met een geheel ander concept te komen om de motivatie erin te houden. Er wordt samen gewerkt met Gezondheidsdeskundigen en Diëtisten  om voor u de juiste balans te vinden. Als uw lichaam goed eenmaal gewend is aan een bepaalde routine van eten en bewegen gaat het zich automatisch aanpassen. En daar komt de progressie. Afslanken is dan het resultaat.

Actie van de week bij Weight Watchers

Bij Weight Watchers  wordt er gewerkt met betaalplannen. U betaalt dan niets de 1ste maand als u zich inschrijft en stapt vervolgens over naar het standaard maandbedrag. U betaalt dan per maand €17,95 . Voor de mensen die nieuw zijn loopt er wel een aanbieding deze week waarbij u voor de duur van 1 jaar verbonden wordt. U krijgt dan wel 1 maand extra erbij, geheel KOSTELOOS. 13 Maanden begeleiding tegen 12 maanden betaling. Daarnaast krijgt u een GRATIS inspiratieboek. Nooit is afslanken zo voordelig geweest.

Ook kunt u bij een abonnement van 6 maanden 50% korting krijgen op de 1ste maand. Maand 1 zijn de kosten dus de helft van €17,95. Dit alles wordt gedaan om u te motiveren. Neem de eerste stap en ga voor een betere gezondheid.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Schrijf een review