0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

Novembermaand is uitgeroepen tot energiemaand en Engie voert tijdens deze periode ook EXTRA campagne. Als leverancier van duurzame stroom hebben ze diverse manieren van produceren. Ze hebben zonneparken, windmolenparken en waterkrachtcentrales ter beschikking voor de productie. Engie promoot steeds haar producten op een zeer creatieve manier. De laatste maanden van het jaar zijn aangebroken en die blijken vaak de duurste te zijn. Dus een voordeel is ALTIJD op zijn plaats om zo te besparen. Het zijn de Voor de Wind Weken bij Engie. Dit is een speciale campagne die is gelanceerd om voordeel te halen uit contracten met windenergie. Engie geeft terug aan de gemeenschap.

Cashback korting van €150,- bij een 3 jaar vast contract Engie!

Een meevaller tijdens de laatste , dure maanden van het jaar is zeker meengenomen. Engie komt haar toekomstige klanten tegemoet. Bij het sluiten van een 3 jaar vast contract voor windenergie van de Noordzee geeft Engie een cadeau. Door dit contract te kiezen komt u in aanmerking voor de Cashback korting van €150,-. Bij de eerste jaarafrekening wordt u deze korting uitgekeerd. Daarnaast heeft u ook een controle mechanisme erbij: de ENGIE APP (u heeft hiermee een real-time inzicht in uw verbruikspatroon)en een persoonlijk Engie account. Verder heeft u dan gedurende de 3 jaren altijd voordelige en lage tarieven te betalen! 

Wat moet u doen om erbij te horen? U mag als eerst voor uzelf nagaan of Engie voordelig zal zijn voor u. U voert uw verbruikswaarden voor groene stroom & CO2-gas +uw adres in op de energievergelijker. Op basis van deze gegevens krijgt u het gemiddelde bedrag daaruit. Dat kunt u dus mogelijk gaan betalen. Tevreden met hetgeen Engie voor u kan betekenen? Dan kunt u het overstapsproces door Engie laten regelen voor u conform de geldende regels. Maak het grijze najaar alsnog GROEN!

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Leave a Reply